Kun je afvallen door thuis te boksen?

Zou jij wel thuis willen boksen om af te vallen? Dat kan nu heel gemakkelijk met de online cursus Kickboks Masters. Met behulp van deze cursus leer je snel alle kickbokstechnieken en kun je snel gewicht verliezen door te kickboksen!

Thuis sporten om af te vallen

Het is supergemakkelijk als je vanuit huis kunt sporten. Geen ritjes naar de sportschool, niet afhankelijk zijn van de openingstijden. Sporten wanneer het jou uitkomt! De thuiscursus Kickboks Masters kun je aanzetten wanneer jij wilt.

Meestal voel je je thuis ook het meeste op je gemak. Je kunt lekker sporten in de privacy van je huis- of slaapkamer, zonder dat je je zorgen hoeft te maken dat iemand ziet wat je doet. En toch word je met Kickboks Masters begeleid door een ervaren Nederlandse trainer!

Kickboksen om gewicht te verliezen

Kun je met kickboksen wel afvallen? Jazeker! Kickboksen is een full body workout, is intensief en zet al je spieren aan het werk. Het is goed voor je been- en armspieren, je core en je rugspieren. Elk lichaamsdeel komt aan bod.

Afvallen thuis boksen

Daarbij verbrand je veel calorieën en vet. Tijdens een echte kickbokstraining van een uur kun je tot 700 calorieën verbranden. Dus als je dit een of meer keer per week gaat doen, zul je merken dat je gewicht gaat verliezen.

Door regelmatig te kickboksen krijg je een gezond gewicht en zullen je spieren sterker worden. Je werkt daarnaast ook aan je conditie, sterkere longen en een gezond hart.

Duidelijke uitleg

Door het doen van de online cursus Kickboks Masters krijg je alle informatie om de kickbokstechnieken onder de knie te krijgen. Het is belangrijk de bewegingen goed uit te voeren. Daarom wordt elke techniek duidelijk voorgedaan en uitgelegd.

Je gaat aan de slag met zelf oefenen. Eerst richt je je op het goed uitvoeren van de stoten en trappen, daarna merk je dat je je kunt richten op kracht en snelheid. Het is belangrijk rustig op te bouwen, om de kans op blessures zo klein mogelijk te houden.

De thuiscursus kun je in je eigen tempo volgen. Dus heb je behoefte aan herhaling, dan kijk je de video nog een keer. Je kunt de cursus zo snel of zo langzaam doorlopen als je zelf wilt.

Thuis boxen afvallen

Inhoud online cursus Kickboks Masters

Kickboks Masters bevat 18 modules plus gezonde voedingsschema’s om je te helpen met afvallen. Dit is de inhoud van de cursus:

 • 14 modules: Aanleren basistechnieken kickboksen
 • 4 modules: Zaktraining work-outs
 • Checklist: Zo vind je de ideale kickboksschool
 • Gezonde voedingsschema’s

2 x tijdelijke Bonus:

1: De basistechnieken toepassen in de praktijk

2: 2x Persoonlijke feedback sessie

Eke techniek wordt uitgelegd in een module van 55 minuten. Er wordt ruimschoots de tijd genomen om je te helpen een techniek goed onder de knie te krijgen.

Maar heb je niet genoeg aan een keer kijken? Geen probleem. Je hebt ongelimiteerd toegang tot de besloten leeromgeving en kunt al het materiaal zo vaak kijken als je wilt. De cursus is te bekijken op je laptop, smartphone of tablet.

Ervaren trainer

Trainer Danny Delvers heeft al 20 jaar ervaring met kickboksen en weet precies hoe hij de informatie duidelijk kan overbrengen. Door het volgen van deze cursus krijg je dezelfde informatie als zijn leerlingen tijdens een les.

Dus wil je afvallen door thuis te gaan boksen? Geef je op voor Kickboks Masters en profiteer van alle voordelen van deze online cursus:

 • Heldere en duidelijke uitleg
 • Alle kickbokstechnieken komen aan bod
 • Tips om veel gemaakte fouten te voorkomen
 • In je eigen tempo leren
 • Snel gewicht verliezen door te kickboksen
 • Alle video’s terugkijken wanneer je wilt
 • Voedingsschema’s om te helpen bij het afvallen

Ben je enthousiast geworden en wil je gaan afvallen door te kickboksen? Grijp dan nu je kans en geef je op voor Kickboks Masters.

Klik hier voor de thuiscursus Kickboks Masters

Reactie plaatsen

Klik gerust eens door onze categorieën heen: