Zaktraining schema: de beste manier om je kickbokstraining thuis te doen

Zaktraining schema: de beste manier om je kickbokstraining thuis te doen

Met een goed zaktraining schema kun je thuis aan je kickbokstechnieken en je conditie werken. Zaktraining is een leuke manier om bezig te zijn met je kickbokstraining, voor iedereen die kickboksen wil leren of zijn vaardigheden op peil wil houden. In dit artikel kun je een gratis zaktraining downloaden.

Technieken aanleren of verbeteren

Door te trainen met een bokszak kun je thuis je kickbokstechnieken aanleren of verbeteren. Zowel beginners als gevorderden hebben met een bokszak de mogelijkheid om hun lichaam te trainen.

Met de bokszak gebruik je alle spieren die je bij een gewone kickbokstraining ook inzet.

Boxzak schema

Full body workout

Als je kickbokst met een bokszak gebruik je bijna al je spieren. Je bouwt kracht en flexibiliteit op. Het is ook erg intensief, dus je hart en longen moeten flink aan het werk. Daarmee is bokszak training een full body workout.

Door te oefenen met de bokszak leer je de kickbokstechnieken steeds meer verfijnen. Je krijgt meer kracht, maar ook meer controle. Je kunt steeds sneller en krachtiger trappen en stoten. Deze training zal zeker veel positieve invloed op je lichaam hebben.

Kickboksen zaktraining

Trainingsschema video gratis download

Om alles uit je zaktraining te halen is het belangrijk volgens een goed schema aan de slag te gaan. In de onderstaande link hebben wij een gratis zaktraining voor jou klaar gezet. De ideale inspiratiebron. Het geeft je alles dat je nodig hebt om te trainen met de bokszak.

Download gratis zaktraining >>

Reactie plaatsen

Klik gerust eens door onze categorieën heen: