Yorbody Fysiotherapie bij Delda Sport
14 juni 2018 

Yorbody Fysiotherapie bij Delda Sport

Voor je lichamelijke pijnklachten kun je nu terecht bij Yorbody Fysiotherapie Landsmeer.

De praktijk bevindt zich binnen de sportschool van Deldasport. Je kunt t/m 30 juni 2018 gebruik maken van de speciale aanbiedingen en een afspraak maken voor een gratis blessurecheck.

Ook krijg je deze maand 20 euro korting op een uur sportmassage (60 euro ipv 80 euro).

Tijdens de sportmassage wordt er stevig gemasseerd om  het herstel van de spieren te bevorderen, wat leidt tot een betere spierontwikkeling. Verder helpt het ook om blessures te voorkomen wanneer je je regelmatig laat masseren.

Tijdens de fysiotherapie wordt eerst een intake en lichamelijk onderzoek gedaan om de lichamelijke klachten in kaart te brengen.

Er kunnen verschillende behandelmethoden worden toegepast zoals Dry Needling, Medical taping, Mobilisaties, Myofasciale release technieken en oefentherapie.

Yorbody Fysiotherapie heeft een contract met ALLE zorgverzekeraars. Dit betekent dat de behandelingen vergoed worden door je zorgverzekeraar wanneer je aanvullend verzekerd bent.

Loop niet te lang door met je lichamelijke klachten en voorkom dat het erger wordt. Maak nu een afspraak door te bellen naar 0633402019 of te mailen naar landsmeer@yorbody.nl

 

Over de schrijver
Reactie plaatsen

Klik gerust eens door onze categorieën heen: