Wat verdienen kickboksers?

Wil jij graag weten wat kickboksers verdienen? Wereldberoemde kickboksers kunnen een flinke smak met geld verdienen als ze in de ring vechten. Maar kun je als gemiddeld kickbokser leven van je sport?

Geen vast salaris

Als kickbokser krijg je geen standaard salaris, dat netjes elke maand wordt uitbetaald. Je wordt betaald per gevecht en dat wordt geregeld door je sponsor en door je sportvereniging. Daarom gaat een deel van je prijzengeld ook naar hen toe.

Een bokser kan ook bonussen uitgekeerd krijgen. Bijvoorbeeld voor het halen van de finale of voor een knock-out.

Wat verdienen kickboxers

Geld verdienen met kickboksen?

Over het algemeen geldt, dat je vanaf de B-klasse geld kan verdienen met kickboksen. Daaronder zijn het maar kleine bedragen, waarvan je niet kunt rondkomen.

Van grote vechters kun je als je wat rondkijkt op het internet wel vinden wat ze verdienen. Remy Bonjasky heeft wel eens wat bedragen laten vallen. Hier volgen wat feiten over het inkomen van beroemde kickboksers.

7 ultieme tips om een betere kickbokser te worden

Wil je 7 ultieme tips ontvangen die jou helpen om een betere kickbokser te worden?
Klik dan op de onderstaande link en ontvang de tips direct van Celeb kickbokstrainer Danny Delvers”

Bekijk Winnen met kickboksen >>

Kickboksen en geld

Remy Bonjasky heeft aan Quote verteld, dat hij denk dat Badr Hari en Rico Verhoeven voor het gevecht in Oberhausen in 2016 wel €500.000 kregen.

Hij kreeg zelf voor het behalen van een finale ook een half miljoen euro. Voor een knock-out kreeg hij €50.000 extra.

Ook zwaargewichten als Overeem, Zimmerman en Saki verdienen tonnen aan hun gevechten in de ring.

K1 vechters verdienen gemiddeld tussen de €30.000 en €300.000 per gevecht.

Kickboksers die in de middenmoot vechten en bijvoorbeeld wel eens op televisie komen, zullen een paar duizend euro verdienen in de ring. Een leuke bijverdienste, maar waarschijnlijk nog niet genoeg om van te leven.

In het buitenland valt meer te verdienen. In Japan bijvoorbeeld, daar verdiende Badr Hari in 2007 €3 miljoen. Ook in Moskou haalde hij €200.000 binnen.

Kickboxers wat verdienen ze

De best betaalde kickboksers van de wereld op dit moment zijn:

1. Rico Verhoeven (Nederland)

2. Giorgio Petrosyan (Armenië)

3. Daniel Ghita (Roemenië)

4. Davit Kiria (Georgië)

5. Gokhan Saki (Turkije)

Je kunt van beroemde kickboksers wel wat op internet vinden over geldbedragen, maar wat een gemiddelde kickbokser verdient, of hoeveel je moet vechten om er van rond te kunnen komen, is veel lastiger.

Ook geld verdienen naast je carriere als kickbokser??

Het klinkt mooi, geld verdienen met je sport. Maar deze bedragen kun je alleen verdienen als je tot de top behoort. Ten eerste is dat keihard werken en ten tweede is dat niet voor iedereen weggelegd. Er kunnen maar enkelen de beste zijn.

Je hoeft geen professioneel kickbokser te zijn om toch geld te verdienen naast jouw kickbokstrainingen. Zonder kennis en een eigen website kun je nu heel makkelijk en snel handelen in digitale kunst.

NFT Secrets Workshop 

De NFT Secret Workshop leert jou alles wat jij moet weten om een winstgevende NFT business neer te zetten. Dit bewezen systeem heeft al honderden mensen geholpen om succes te behalen.

De trainingen zijn van te voren opgenomen en zijn online beschikbaar. Hierdoor kan jij ze op jouw eigen tempo volgen. Je kunt de lessen bekijken vanaf je desktop of mobiel, overal en wanneer jij het wilt.

Het maak niet uit of jij geen technische kennis of ervaring hebt. Alles wat jij moet weten voor stap-voor-stap uitgelegd in deze cursus.

Klik hier om de online cursus te bekijken >> 

Reactie plaatsen

Klik gerust eens door onze categorieën heen: