Sportschool Buikslotermeerplein

Zoek je een sportschool in de buurt van Buikslotermeerplein met veel kwaliteit en waar je goede resultaten kunt behalen? Neem dan eens een kijkje bij Delda Sport. In onze luxe PT studio’s kun je (leren) kickboksen onder begeleiding van onze ervaren trainers.

In kleine groepjes trainen

Of je nu al kunt kickboksen of niet, bij Delda Sport ga je onder begeleiding van een personal trainer aan de slag. Er zijn kleine groepjes waar je je bij kunt aansluiten, van maximaal 6 personen. Dit zijn de Small Group trainingen.

Je hebt ook de mogelijkheid om zelf een groepje te starten. Met vrienden of collega’s kickboksen is gezellig en je kunt elkaar goed motiveren. Ook in de kleine groepjes is veel ruimte voor persoonlijke aandacht van de trainer.

Buikslotermeer Sportschool

Privélessen van een personal trainer

Of neem privélessen, waarbij je alle technieken van het kickboksen in heel korte tijd kunt leren. Een 1 op 1 les staat gelijk aan 15 uur trainen in een grote groep. Omdat alle aandacht voor jou is, en de training toegespitst is op wat jij kunt en wilt bereiken, gaat het leren heel snel.

Op die manier krijg je de trappen en stoten snel en op een goede manier onder de knie. Privélessen zijn een geweldige manier om met kickboksen te beginnen: je hebt privacy, je wordt niet afgeleid, zodat je je goed kunt concentreren en je voelt je daardoor op je gemak.

Privélessen voor beginners en gevorderden

1 op 1 Lessen zijn voor beginners een goede stap om met kickboksen te beginnen. Bij veel sportscholen zijn de groepen behoorlijk groot (van 15 tot 25 mensen in een zaal). Daar is natuurlijk niet veel aandacht en tijd voor beginners om alles goed uit te leggen.

Maar ook voor mensen die al ervaring hebben kunnen één of meer privelessen handig zijn. Fris je techniek weer eens op of zet de puntjes op de i samen met de trainer.

Kickboksen Buikslotermeer

Intakegesprek

Voor je komt kickboksen heb je een intakegesprek met een van onze trainers. Zo kun je elkaar wat beter leren kennen en kan de trainer de oefeningen van de lessen goed afstemmen op wat je wilt bereiken.

Dit zorgt ervoor dat je altijd doelgericht aan het sporten bent, dat werkt heel motiverend. Daarnaast kan de trainer goed rekening houden met jouw mogelijkheden.

Een training is pittig, maar het is onze bedoeling dat je altijd met plezier komt sporten. Anders houd je het ook niet vol.

Als je benieuwd bent wat onze klanten over ons zeggen, bekijk dan het filmpje eens.


Heb je zin gekregen om eens mee te doen met een les? Vraag dan een proefles aan of vul onderstaand formulier in voor een gratis intake gesprek.

Intakeformulier >>

Reactie plaatsen

Klik gerust eens door onze categorieën heen: