Sporten met een Personal Trainer gespecialiseerd in afvallen

Sporten met een Personal Trainer gespecialiseerd in afvallen

Als je sport met een personal trainer die gespecialiseerd is in afvallen, kun je in korte tijd heel veel bereiken. Zeker als je één op één samenwerkt, zul je merken dat je snel gewicht verliest. Zoek een personal trainer waar je een klik mee hebt.

Samenwerking met een personal trainer

Gewicht kwijt raken kan soms lastig zijn. Het is belangrijk dat je je eetpatroon aanpast, maar ook regelmatig sport. Onder begeleiding van een personal trainer heb je meer kans dat het je lukt, structureel hierin verandering aan te brengen.

Bij Delda Sport werken goed opgeleide personal trainers. Zij gaan met je om de tafel zitten om te bespreken wat je doelen zijn. Samen ga je dan aan de slag om je doelen te bereiken. Je kunt ook profiteren van het online coachingsprogramma, waarin tips staan voor een gezonde lifestyle.

Afvallen met personal trainer

Kickboksen: een workout waarvan je afvalt

Wil jij afvallen door te kickboksen? Tijdens de 1 op 1 trainingen onder begeleiding van de personal trainer, doe je allerlei verschillende oefeningen. Hiermee bouw je spierkracht op, verbrand je vet en wordt je conditie verbeterd.

Deze trainingen zijn bijzonder effectief. Je merkt al snel dat je vooruit gaat. Tijdens een kickbokstraining van een uur kun je tussen de 600 en 700 calorieën verbranden. Hierdoor is deze sport erg geschikt om mee af te vallen.

De trainer zorgt ervoor dat de training afwisselend is en daardoor leuk blijft. Hij helpt je gemotiveerd te blijven en elke keer weer enthousiast aan de slag te gaan. Onze trainers zijn gespecialiseerd in afvallen en zoeken uit wat het beste bij jou past.

Afvallen met Personal Trainer

Privacy of in een klein groepje

Doordat je in een luxe PT studio sport, hoef je je niet druk te maken over andere sporters. Je kunt genieten van alle privacy, zodat je je elke training helemaal op je gemak voelt.

Heb je al wat meer ervaring of wil je samen met je vrienden sporten, dan kun je deelnemen aan een Small Group Training. Er zitten maximaal 6 anderen in het groepje. Je kunt instromen in een bestaande groep of zelf een nieuw groepje beginnen. Samen sporten werkt ook heel motiverend.

Denk je dat kickboksen ook jou kan helpen om gewicht te verliezen? Vraag een gratis intake aan bij Delda Sport en kom samen met ons aan je gezondheid werken. Vul onderstaand formulier in en wij nemen binnen 12 uur contact met je op.

Intakeformulier >>

Reactie plaatsen

Klik gerust eens door onze categorieën heen: