Personal trainer voor bedrijven

Een personal trainer voor bedrijven kan veel bijdragen aan een goede teamsfeer en de gezondheid van de werknemers. De personal trainers van Delda Sport kunnen bij u op locatie komen, om wekelijks een training te geven.

Kickbokstraining op het werk

Wie wil er geen gezonde en fitte werknemers? Die goed samenwerken en elke dag enthousiast aan het werk gaan? Sporten is belangrijk om lekker in je vel te zitten en je lichamelijk goed te voelen.

Een sport aanbieden op de werkplek, en dan vooral kickboksen, heeft veel voordelen:

Mogelijkheid om te sporten voor iedereen

Door kickboksen aan te bieden op het werk, geef je elke werknemer de mogelijkheid om te gaan sporten en het is heel laagdrempelig. Want niet iedereen doet aan sport.

Als iemand thuis zit, neemt hij of zij vaak de moeite niet om naar de sportschool te gaan. Als je het op het werk aanbiedt, dan zijn ze daar toch al. Hiermee laat je iemand kennismaken met regelmatig bewegen en zal dat een positieve impact hebben op de gezondheid.

Bedrijven-personal-trainer

Opfrissen en energie opdoen

Verder zorgt een energieke kickbokstraining voor een welkome onderbreking van het werk. Door te sporten gaat het bloed weer stromen, wat zorgt voor het wakkerschudden van het lichaam en de geest.

Sporten zorgt voor het loslaten van spanning en stress. De onderbreking geeft de mogelijkheid weer nieuwe ideeen op te doen. Daarna ga je fris weer aan het werk.

Voorkomen van gezondheidsklachten

Het is ook goed om alle spieren even los te maken, want op kantoor zitten we natuurlijk de hele dag. Maar het kan ook zijn dat je juist wel fysiek werk doet, en dan is het prettig om je spieren op een heel andere manier te gebruiken en los te maken. Dit kan RSI voorkomen.

Regelmatig bewegen is erg belangrijk voor een goede gezondheid: voor je spieren, voor hart- en bloedvaten en voor soepele gewrichten. Bij het kickboksen gebruik je alle spieren Tevens verbrand je veel calorieën.

Teambuilding

Het is goed voor collega’s om naast werken ook andere dingen samen te doen. Samen sporten kan een heel positieve invloed hebben op relaties. Het kan spanningen doen afnemen en nieuwe vriendschappen doen ontstaan.

Tijdens een kickboksles kunnen mensen elkaar helpen en motiveren. Het heeft hetzelfde effect als teambuilding workshops. Met zijn allen kickboksen is goed voor de sfeer binnen het team.

Personaltrainer-bedrijven

Kickboksles: wat houdt dat in?

De trainers van Delda Sport zijn gewend om trainingen te geven op elk niveau. Dus deze trainingen zijn echt geschikt voor iedereen, of je nu ervaring hebt met sporten of niet.

De trainers kunnen naar uw bedrijf toe komen en daar de training geven, of als het bedrijf in de buurt zit kunnen uw werknemers naar onze vestiging komen. Een training kan elke week plaatsvinden in kleine groepjes. Spreek een tijd af die uitkomt, bijvoorbeeld elke week op dinsdag om 12 uur ‘s middags.

Het is mogelijk om een kickbokstraining van een uur te volgen, of een HIT training van 30 minuten. De trainer zorgt ervoor dat iedereen mee kan doen. Bij een kickbokstraining worden alle technieken goed uitgelegd.

Een uur kickboksen is een uur een full body workout doen. Elke deelnemer leert stoten en trappen, maar dit wordt alleen gedaan als fitness, niet als vechtsport. In een uur zet je je hele lichaam lekker aan het werk.

Denk je dat een regelmatige kickbokstraining ook iets is voor bij jou op het werk? Regel dan nu een personal trainer van Delda Sport. Gebruik het contactformulier om je gegevens achter te laten en een offerte aan te vragen. We nemen binnen 12 uur contact met je op.

Contactformulier >>

Reactie plaatsen

Klik gerust eens door onze categorieën heen: