Nederlandse personal trainers op Ibiza

Nederlandse personal trainers op Ibiza

Vakantie vieren op Ibiza is een heerlijke manier om tot rust te komen. Maar het is natuurlijk ook leuk en goed voor je gezondheid om ook op vakantie te blijven sporten. Daarom kunt u bij Delda Sport een personal trainer regelen op Ibiza.

Op vakantie naar Ibiza

Ga je op vakantie naar Ibiza? Het is een prachtig eiland, dat oostelijk van Spanje ligt, vlakbij Mallorca. Het heeft een fijn klimaat, er is veel te zien en ook als je van uitgaan houdt, kun je er je hart ophalen. Je zult er genieten van zon, zee, strand en natuur.

Maar misschien wil je niet alleen maar uitrusten en relaxen op het strand. Je vakantie is een goed moment om een nieuwe sport uit te proberen of juist te blijven trainen als je graag aan sport doet. Daarom kan tijdens je vakantie een personal trainer een uitkomst zijn.

personal trainer ibiza

Leren kickboksen voor een goede conditie

De personal trainers van Delda Sport bieden op Ibiza kickbokstraining aan. Het kickboksen doe je als full body workout, dus het stoten en trappen doe je alleen als oefening, samen met de trainer. En kickboksen is de manier om aan je conditie te werken en spierkracht op te bouwen.

Met de personal trainer heb je het kickboksen in no time onder de knie. Je leert heel snel als je 1 op 1 sport met een trainer. Op Ibiza kun je lekker buiten trainen en het werkt heel motiverend als je ziet hoe veel je al geleerd hebt.

Door met een personal trainer aan de slag te gaan, krijg je regelmatig feedback. De trainer ziet wat je aan het doen bent en kan daar meteen op inspelen. Daar leer je veel van.

Onze trainers zijn allemaal goed opgeleid. Dus je kunt er gerust op zijn dat je veilig kunt sporten. Verder kunnen onze personal trainers jou goed motiveren, en maken ze de training leuk en uitdagend. Zo ga je elke keer weer met plezier aan de slag.

Trainingsschema op maat

De trainer zorgt voor een leuke en uitdagende training. Van tevoren kun je aangeven wat je doel is: afvallen, het leren van een nieuwe sport, aan je conditie werken. Het maakt niet uit wat, de trainer past hierop de oefeningen aan.

Voor beginners een kennismaking

Misschien heb je nog nooit gekickbokst, dan is dit je kans. Het is altijd leuk om nieuwe dingen te leren. En als je eenmaal gaat kickboksen, zul je merken dat het een uitdagende en fijne sport is, die je misschien na je vakantie ook nog wilt blijven doen!

Rust tijdens je vakantie is prima. Maar met een personal trainer zorg je voor wat afwisseling. Naast op het strand liggen en winkelen, is een lekkere workout heel goed voor je lichaam en geest. Daarna is uitrusten op het strand nog fijner!

20120428-214449.jpg

Voor gevorderden: voorkom de vakantiedip

Ben je een enthousiaste sporter, dan kun je nu ook op vakantie doorgaan met sporten. En dat is wel zo prettig. Als je zomaar twee of drie weken niet meer sport, is het moeilijk om na de vakantie weer in het ritme te komen. Door te trainen tijdens je vakantie kun je dit voorkomen.

Door tijdens je vakantie te kickboksen kun je je conditie en spierkracht op pijl houden. Daarbij is het voor sporters heel fijn om regelmatig te trainen en niet alleen maar niks te doen op vakantie. Je energie moet toch ergens heen.

Wil je gebruik maken van een personal trainer terwijl je op Ibiza geniet van je vakantie? Kom zowel lichamelijk als mentaal weer in topconditie, samen met je eigen privétrainer.

Heb jij nu wel zin gekregen om tijdens je vakantie te gaan kickboksen? Regel dit dan nu en vul je gegevens in onderstaand contactformulier in. We nemen binnen 12 uur contact met je op.

Contactformulier >>

 

Over de schrijver
Camiel
Door

Camiel

op 22 Feb 2019

Beste Delda Sport, Voor een zakelijk concept ben ik op zoek naar groepsfitnessinstructeurs op Ibiza. Denk hierbij aan een combinatie tussen HIIT trainingen en alternatieven als kickbokstrainingen. Het gaat hier om het najaar van 2019. Wat zijn jullie mogelijkheden en kosten? Het gaat hierbij om een groep van circa 14 personen (kan variëren tussen 12 en 18 personen) Verneem graag van jullie.

Danny-Delvers
Door

Danny-Delvers

op 27 Mar 2019

Dag Kamiel, voor een offerte kun je contact opnemen via ons contactformulier.

Reactie plaatsen

Klik gerust eens door onze categorieën heen: