LeadPages prijzen met korting
27 november 2018 

LeadPages prijzen met korting

Wil je de Leadpages prijzen weten en wil je dit software programma aanschaffen met hoge korting? In dit artikel vertellen we je er alles over.

Wat is Leadpages?

Leadpages een platform waarin je op eenvoudige wijze landingspagina’s kunt maken om bepaalde doelen te bereiken. Er maken op dit moment meer dan 220.000 klanten gebruik van deze handige software.

De focus van LeadPages ligt op conversie optimalisatie. Ze hebben enorme data verzameld in de afgelopen jaren en deze data biedt enorme waarde aan informatie en inzichten in wat wel en niet werkt op het gebied van conversie.

Hieronder kun je zien hoe Leadpages werkt

Leadpages prijzen en aanbieding

De prijzen van Leadpages variëren van 48,- voor het meest simpele pakket naar 199 euro voor het meest uitgebreide pakket.
Delda Sport werkt samen met Leadpages en heeft nu een extra voordelige aanbieding voor jou. Het middelste pakket van €48,- per maand, kun nu krijgen voor slechts €25,- per maand.

Wil jij je business naar the next level brengen? Neem dan nu contact met ons op via het onderstaande formulier om gebruik te maken van deze aanbieding

Ja! Ik wil meer informatie over de Leadpages software >>

Over de schrijver
Reactie plaatsen

Klik gerust eens door onze categorieën heen: