Kickboksen in Oostzaan

Wil jij kickboksen en woon jij in Oostzaan, dan ben je bij Delda Sport aan het juiste adres. Delda Sport biedt personal training en aan en ligt in Landsmeer. Dit is ongeveer 5 minuten rijden met de auto vanuit Oostzaan

Priveles Kickboksen Oostzaan

In onze luxe PT studio krijg je training van hoge kwaliteit en en heb je veel privacy om in alle rust de kickbokstechnieken onder de knie te krijgen. Wanneer je nog nooit gekickbokst hebt en doet ineens in een grote groep mee met kickboksen dan voel je je misschien wat ongemakkelijk omdat de rest van de groep precies weten wat ze moeten doen en jij dit voor de eerste keer nog allemaal moet leren.

priveles kickboksen in oostzaan

Daarom is het fijn om eerst even een aantal privelessen te volgen met jouw eigen prive kickbokstrainer. Deze neemt alle basistechnieken van het kickboksen met je door.

Je zult na 1 privetraining al zien dat je met sprongen vooruit gaat omdat je constant gecorrigeerd wordt door jouw Delda Sport trainer.

Voordat je gaat starten met 1 op 1 training bij Delda Sport nemen we eerst even de tijd voor een intake gesprek. In dit gesprek kijken we wat jouw doelstellingen zijn en aan de hand daarvan maken we een plan van aanpak.

Geïnteresseerd in priveles kickboksen en kom je uit Oostzaan? Dan is Delda Sport de plek voor jou!

Vraag hier een gratis intake aan >>

Kickboksen in kleine groepjes in Oostzaan

Heb je een aantal keer kickboks priveles gehad en lijkt het je leuk om in groepjes te gaan kickboksen?

Dan is  group training wat voor jou. De stap is even wat minder groot van priveles naar small group training dan om direct in een groep van 25 personen te gaan kickboksen.

Bij Delda Sport bieden we 1 op 1 training aan, maar ook training in kleine groepjes van maximaal 6 personen.

Je kunt een kickbokstrainer bij ons boeken om bij jou in Oostzaan buiten les te krijgen bijvoorbeeld in recreatie gebied het Twiske of bij de sporthal, maar je kunt ook naar onze prive studio in Landsmeer komen om de echte kickboksfeer te proeven.

kleine groepjes kickboksen oostzaan

Kickboksen met je eigen vrienden of invoegen in een bestaande Delda small group

Om mee te doen met een small group training kun je meedoen in onze small groups met andere Delda sporters. Het is ook mogelijk om een eigen vrienden groep samen te stellen om zo samen naar jullie sportdoel te werken.

Er zijn veel mogelijkheden om te kickboksen bij Delda sport. Heb je hier interesse in neem dan contact op via het onderstaande contactformulier:

Laat hier je gegevens achter en wij nemen contact met je op >> 

Over de schrijver
Reactie plaatsen

Klik gerust eens door onze categorieën heen: