Kickboksbroekje kopen: de 5 populairste broekjes
11 maart 2020 

Kickboksbroekje kopen: de 5 populairste broekjes

Ben jij van plan een kickboksbroekje te kopen? Om lekker te kunnen kickboksen, heb je natuurlijk kleding nodig die comfortabel zit. Het moet niet te strak zitten, irriteren of zweterig aanvoelen. Daarom vind je hier de 5 populairste kickboksbroekjes van dit moment.

Kleding speciaal voor het kickboksen

Tijdens het kickboksen wil je vrij kunnen bewegen. Je kleding kan hierbij helpen. Hieronder zie je een overzicht van de 5 populairste kickboksshorts. Ze dragen prettig, zijn van goede kwaliteit en helpen ervoor te zorgen dat jij alles haalt uit je kickbokstraining.

5 Kickboksbroekjes (voor mannen en vrouwen)

1. Venum Kickboks Short ”Giant”

De kickboksbroeken van Venum worden met de hand gemaakt in Thailand. Het design is bijzonder en opvallend. Het is natuurlijk altijd fijn om iets te dragen dat goed zit, maar ook nog eens mooi is om te zien.

De broekjes van Venum zijn van hoge kwaliteit en je kunt ervan op aan dat ze comfortabel zitten. Ze zijn gemaakt van ultra lichtgewicht polyester satijn. Het design is er met de hand opgenaaid. De tailleband is breed en elastisch, waardoor je er geen last van zult hebben.

De short sluit hoog om je middel, wat er voor zorgt dat je vrij kunt bewegen, ook tijdens high-kicks. De hoge openingen in de zijkanten bevorderen een goede ventilatie. Het broekje is in verschillende kleuren verkrijgbaar.

2. Joya Kickboksbroekje

Joya maakt kickboksbroekjes voor zowel dames als heren. Deze zijn zowel comfortabel om te dragen, als hip en vrolijk gekleurd. Voor vrouwen zijn er broekjes met design, maar er zijn ook simpele broekjes in zwart of wit.

De gebruikte stof is satijn of polyester satijn. De meeste shorts hebben een comfortabele, brede elastieken tailleband. Deze zal je tijdens je kickbokstraining niet in de weg zitten.

3. Booster Kickboks Broek – TBT Pro

Deze kickboksshort is gemaakt van satijn. Dit is een natuurlijke stof, wat ervoor zorgt dat dit prettig voelt op je huid. Satijn glijdt makkelijk over je huid, waardoor het niet tegenwerkt bij je bewegingen.

Het Booster kickboksbroekje is zo ontworpen dat je de meeste bewegingsvrijheid hebt. Het sluit hoog, maar heeft korte pijpen, met een split aan de zijkant. Het heeft een zeer goede pasvorm.

Dit type broekje is verkrijgbaar in meerdere kleuren (wit, rood, zwart), maar het merk maakt veel verschillende typen broekjes. Kies de short die bij je past.

4. Adidas Kickboks Broekje

Met een Adidas Kickboks broekje kies je voor kwaliteit en draagcomfort. Het broekje is in blauw en camouflage kleur verkrijgbaar. De stof is lichtgewicht, wat je een groot gevoel van bewegingsvrijheid geeft.

Ook belangrijk is dat de stof goed ventileert. Er zit een split aan de zijkant van de pijpen, waardoor je geen beperkingen hebt bij het trappen. Het broekje sluit goed aan, dankzij de brede elastische band. Het beschikt ook over een koordje, waardoor je hem goed aan kunt trekken.

5. Hayabusa Muay Thai Shorts

Hayabusa maakt kickbokskleding van hoge kwaliteit. Ook is het design van de broekjes altijd opvallend. Zo kun je bijvoorbeeld kiezen voor de Lion Warrior, symbool van macht en respect, of de Sacred Ice. Hierop zie je een draak, die staat voor bescherming en wijsheid.

De stof van de shorts is lichtgewicht satijn en door de elastische band zit het broekje altijd comfortabel en past goed. De pijpen zijn extra wijd, om je de grootste bewegingsvrijheid te geven.

Zijn speciale kickboksbroekjes nodig?

Speciale kickbokskleding is geen vereiste om te kickboksen. Het is vooral belangrijk dat je vrij kunt bewegen en niet te warm wordt. Wil je alles uit je kickbokstraining halen, dan kan kickbokskleding hier wel aan bijdragen.

Het heeft vaak een betere pasvorm, dat is prettig, omdat het niet gaat draaien of verschuiven. De gebruikte stoffen helpen om zweet af te voeren en zijn lichtgewicht, waardoor het prettig is om te dragen.

Voor de kickboksbroekjes geldt dit ook. Daarbij hebben ze brede elastieken banden, een ideale pasvorm met wijde pijpen en openingen aan de zijkant. Deze geven je de ruimte om te kunnen trappen, zonder dat het broekje in de weg zit.

Wil jij meer weten over kickboksen of de kickboksspullen die je nodig hebt? Kom eens langs bij Delda Sport of stel je vraag in onderstaand formulier.

Contactformulier >>

Reactie plaatsen

Klik gerust eens door onze categorieën heen: