Kickboks Clinic

Een kickboks workshop, in de sportwereld ook wel een kickboks clinic genoemd, is een ideale optie voor een leuke activiteit met collega’s, een vriendengroep of met de familie. Kickboks workshops zijn een unieke bezigheid voor tijdens familie-uitjes of bijvoorbeeld een onvergetelijk vrijgezellenfeest, maar ook voor teambuilding is het een uitstekende keuze.

Vraag hier direct meer informatie aan voor onze professionele kickboksclinic >>

Een unieke kickboks workshop

Een workshop kickboksen, of een kickboks clinic, is spannend, avontuurlijk en gewoon weer eens iets anders. Wil je een leuk uitje organiseren met collega’s, vrienden of bijvoorbeeld familie, maar voel je niets voor de standaard uitjes? Dan is een workshop kickboksen een goed idee. Tijdens een kickboks clinic kan iedereen op een leuke en boeiende manier kennis maken met de sport op een niveau dat passend is.

kickboxen clinic Amsterdam

Wat ga je leren tijdens de workshop kickboksen?

De ene groep is de andere natuurlijk niet. Daarom wordt de training goed op het gezelschap aangepast, zodat iedereen er op een leuke manier aan kan deelnemen. De training haalt de meest uiteenlopende technieken uit het kickboksen aan, zoals onder meer trappen, stoten, aanvallen en verdedigen. Vanzelfsprekend wordt de kickboks workshop verzorgd door een SKMO-gediplomeerde kickbokstrainer met een brede ervaring.

Een spannende kickboks clinic om op terug te kijken

De workshop kickboksen is een bijzondere activiteit waar iedere deelnemer veel plezier aan zal beleven. Er zal dan ook gegarandeerd nog lang over de clinic worden gesproken. Een tastbare herinnering is altijd leuk. Daarom bieden wij ook de mogelijkheid om de kickboks workshop op foto of video vast te laten leggen.

Spanning in de ring tijdens de workshop

Na een goede training in het kickboksen is het natuurlijk het doel om de theorie in de praktijk te gaan brengen. Er kan een echt gevecht in de ring plaatsvinden. Hiervoor is het mogelijk om de groep tegen elkaar op een veilige manier te laten sparren, maar ook het inschakelen van een professionele en zeer ervaren kickbokser is mogelijk. Uiteraard zorgen de professionals ervoor dat er niemand geblesseerd raakt tijdens het gevecht in de ring en wordt er gewerkt met bescherming.

 kickbokboksen clinic amsterdam

Interesse in een kickboks clinic?

Zie jij het wel zitten om een vrijgezellenfeest, een bedrijfsuitje, een familiedag of een dag met vrienden en vriendinnen wat spannender te maken met een kickboks clinic? Je bent natuurlijk van harte welkom voor onze kickboks workshop. Je kunt de diverse mogelijkheden eens online bekijken of vrijblijvend contact met ons opnemen voor meer informatie. Wij adviseren je graag op basis van het betreffende gezelschap. We zien jullie graag terug voor een boeiende en sportieve kickboks workshop op onze locatie!

Klik hieronder om contact op te nemen voor meer informatie over onze kickbox clinic

Contact opnemen >>

vrijgezellen kickboks clinic

Over de schrijver
Reactie plaatsen

Klik gerust eens door onze categorieën heen: