Hoe vind ik een bokstraining schema voor thuis?

Hoe vind ik een bokstraining schema voor thuis?

Het beste bokstrainingschema voor thuis vind je bij de online training Kickboks Masters. In deze cursus wordt alles uitgelegd over kickbokstechnieken, de warming-up en trainen op de bokszak.

Duidelijke uitleg en voorbeelden

Als je thuis wilt boksen, heb je met Kickboks Masters alles wat je nodig hebt. In deze uitgebreide cursus legt ervaren trainer Danny Delvers alle kickbokstechnieken uit. In duidelijke taal, waarbij hij alle bewegingen voordoet.

De cursus bestaat uit 18 modules: 14 modules waarin de basistechnieken van het kickboksen worden uitgelegd. Elke module beslaat een techniek. Dan zijn er ook nog 4 modules die over zaktraining gaan.

Zaktraining thuis schema

Sporten waar en wanneer je wilt

Dus als je thuis wilt gaan boksen, vind je in deze training alle informatie. Bekijk de training op je smartphone of tablet en je kunt trainen waar je maar wilt. Een groot voordeel is dat je in je eigen tempo door de training werkt.

Snelle studenten kunnen de training zo snel doorwerken. Heb je geen haast, dan neem je de tijd en kun je elke module nog eens opnieuw kijken. En dat kan altijd, want je krijgt levenslang toegang tot al het materiaal!

Elke week betalen voor de sportschool of…?

Een training volgen op een sportschool kost geld: elke week ga je er naar toe en krijg je les. Reken maar uit wat je dan per maand kwijt bent. In deze training investeer je eenmalig, en daar kun je de rest van je leven plezier van hebben.

Deze lessen zijn samengesteld en worden gegeven door Danny Delvers. Hij heeft al 20 jaar ervaring met kickboksen en lesgeven. Hij weet precies hoe hij de informatie duidelijk moet overbrengen. Wat zijn leerlingen in de sportschool leren, kun jij nu thuis leren!

De lessen van Kickboks Masters zijn met zorg samengesteld en bevatten alle informatie die je nodig hebt om goed te leren kickboksen. Dit is de inhoud:

Inhoud online cursus Kickboks Masters

  • 14 modules: Aanleren basistechnieken kickboksen
  • 4 modules: Zaktraining work-outs
  • Checklist: Zo vind je de ideale kickboksschool
  • Gezonde voedingsschema’s

2 x tijdelijke Bonus:

1: De basistechnieken toepassen in de praktijk

2: 2x Persoonlijke feedback sessie

Elke module duurt 55 minuten. Dus de cursus bevat 990 minuten, dat is ruim 16 uur aan beeldmateriaal. Daarbij krijg je nu ook nog de tijdelijke bonus “De basistechnieken toepassen in de praktijk”.

Schema thuis zaktraining

Wat houdt de tijdelijke bonus in?

In deze geweldige video’s zie je hoe Danny zijn klanten traint. Je kunt door deze voorbeelden goed zien wat veelgemaakte fouten zijn en hoe je die kunt verbeteren.

Het helpt enorm als je zo’n training mee kunt kijken, daar leer je veel van. Deze twee sessie duren ieder 60 minuten!

Verder krijg je ook nog een persoonlijke feedback sessie. Je kunt je eigen kickbokssessie filmen, waarin jij je kickbokstechnieken laat zien die je onder de knie hebt (of nog niet helemaal). Deze stuur je naar Danny toe.

Danny zal dan de nodige feedback aan je geven, met handige tips en tricks. Zo zul je je technieken weer kunnen verbeteren! Je krijgt dus twee feedbacks sessies als je nu Kickboks Masters aanschaft.

Kickboks Masters: begin vandaag nog!

Kickboks Masters is dus een unieke training, die je helpt in korte tijd te leren kickboksen. En dat in je eigen huis! Je krijgt les van een ervaren trainer, die alles duidelijk en gedetailleerd uitlegt!

Ga vandaag nog aan de slag met Kickboks Masters en train waar en wanneer je maar wilt. Haal alle informatie over kickboksen in huis en begin met deze geweldige workout: word fit, train voor sterke spieren, een geweldige conditie en een strak lijf.

Zie jij het ook wel zitten om thuis te gaan trainen met Kickboks Masters? Schaf de cursus dan snel aan. Klik op de link en begin je training:

Klik hier voor de thuiscursus Kickboks Masters

Reactie plaatsen

Klik gerust eens door onze categorieën heen: