Conditietraining in Amsterdam
12 februari 2012 

Conditietraining in Amsterdam

Zoek je een goede sportschool in Amsterdam waar je aan conditietraining kunt doen? Bij Delda Sport in Landsmeer kun je samen met een personal trainer aan de slag. Je zult merken dat je conditie met sprongen vooruit gaat!

Een betere conditie met kickboksen

Wil jij aan je conditie werken? Kickboksen is de ideale manier om dit te doen. Het is een full body workout. Als je bij Delda Sport komt trainen, ga je eerst in gesprek met de trainer. Wat zijn je doelen precies?

Amsterdam conditietraining

Na dit intakegesprek weet de trainer hoe hij of zij jou gaat helpen je doelen te bereiken. Je kunt ervoor kiezen om het kickboksen te leren in privélessen. Dan werk je 1 op 1 en krijg je veel feedback. Sporten in kleine groepjes is ook een optie.

Snel vooruitgang boeken

Met een personal trainer kun je echt snel vooruitgang boeken. Of je nu begint met een slechte conditie of al wat sportervaring hebt, dat maakt niet uit. Onze trainers zullen je zo begeleiden dat je precies de uitdaging krijgt die je nodig hebt.

Wij werken vanuit de gedachte dat persoonlijke aandacht het verschil maakt. Daarom is het belangrijk dat je klik voelt met je trainer. Dan zal het samenwerken leuk en inspirerend zijn en kom je elke week met plezier trainen.

Training conditie Amsterdam

Fit en sterk

In onze luxe PT studio’s kun je in alle privacy het kickboksen onder de knie krijgen. Je hebt alle ruimte en wordt niet afgeleid door anderen. Kickboksen is een heel intensieve sport, je kunt tijdens een sessie van een uur tot wel 700 calorieën verbranden.

Zeker weten dus dat je snel zult merken dat je conditie steeds beter wordt. Je lichaam wordt fitter, je spieren sterker en je zult ook gewicht verliezen. Je krijgt een mooi, strak lijf. Wij kunnen je namelijk ook advies geven over voeding en gezondheid.

Privéles of Small Group Training

Je kunt bij Delda Sport aan je conditie werken met een personal trainer in een privéles, of in Small Group Training. Dan kun je samen sporten met anderen, in een groepje van maximaal zes mensen.

Hoe je ook wilt sporten, wij kunnen je helpen je doelen te bereiken. Onze trainers hebben veel ervaring en kijken er naar uit je te helpen.

Heb je interesse gekregen om samen met ons te gaan kickboksen voor een killer conditie? Vraag dan een gratis intakegesprek aan. Laat je gegevens achter via onderstaand formulier en wij nemen binnen 12 uur contact met je op.

Intakeformulier >>

Over de schrijver
Reactie plaatsen

Klik gerust eens door onze categorieën heen: