De beste bokszaktraining oefeningen
04 januari 2018 

De beste bokszaktraining oefeningen

Als je thuis aan de slag wilt gaan bokszaktraining oefeningen, is het handig om goede oefeningen te hebben. Maar waar haal je die vandaan? Met het online programma Kickboks Masters kun je thuis alles te weten komen over trainen met de bokszak.

Boskzaktraining: kracht en snelheid

Met de bokszak kun je werken aan je conditie, kracht en snelheid. Maar er gewoon een beetje op los meppen is geen goede manier van trainen. Het is belangrijk om te letten op je technieken en je houding. Boxzaktraining oefeningen Het voordeel van thuis trainen is dat je het in je eigen tijd kunt doen wanneer het jou uitkomt. Als je ook nog in de sportschool sport, zorg je dat je je conditie op pijl houdt. Onze personal trainers in Amsterdam helpen je hier graag bij. Op de bokszak werk je aan alle technieken die je tijdens een normale training ook kunt doen: alle stoten en trappen. Beginners kunnen focussen op het onder de knie krijgen van de technieken, ervaren boksers werken aan explosiviteit en snelheid. De bokszak is dus voor iedereen geschikt.

Leer trainen op de bokszak met Kickboks Masters

Maar ook kun je veel hebben aan de opbouw van je training. Hoe begin je, hoe lang duurt je training en welke elementen zitten erin? Daar kan Kickboks Masters je allemaal bij helpen. Als je gaat oefenen met behulp van de online training, krijg je uitleg van een Nederlandse kickbokstrainer. Op je laptop, tablet of smartphone kijk je gemakkelijk naar de uitleg en past deze direct toe op je eigen bokszak. Oefeningen bokszaktraining De online cursus bevat vier modules over bokszaktraining. Er is uitleg over: – de warming up – losse technieken – technieken en combinaties – kickboks- en conditionele oefeningen Thuis trainen op een bokszak heeft enorm veel voordelen, of je nu al een ervaren (kick)bokser bent of niet. Je leert de technieken, je verfijnt je stoten en trappen en je verbetert je conditie en kracht. En daarmee werk je aan een sterk en gezond lichaam. De online training Kicksboks Masters bevat naast zaktraining, nog veel meer informatie over kickboksen. Volg de link en leer thuis kickboksen met jouw eigen prive trainer. Bekijk Kickboks Masters
Reactie plaatsen

Klik gerust eens door onze categorieën heen: