Foto van Danny Delvers van Delda Sport tijdens een kickbokstraining

Your health is our challenge

En die uitdaging pakken wij met beide handen aan!

Foto van Everon Jackson Hooi, klant van Delda Sport

Het gaat bij Delda Sport niet alleen om sporten, maar om het totale pakket. Je lichaam en geest. Adviezen over gezonde voeding en rust. Hoe te dealen met de stress in je dagelijks leven. Mijn baan als acteur is hectisch en onregelmatig, voor mij is het ook een stukje ontspanning. Ik werd op mijn gemak gesteld en voelde me direct veilig.

Everon Jackson Hooi

Onze lesvormen:

Foto van afdrukken tijdens individuele training bij Delda Sport

1-op-1 Training

In onze 1-op-1 training ga je (de naam zegt het al) 1-op-1 met de trainer aan de slag. Dit betekent dat wij 100% aandacht hebben voor een klant en zo gericht aan jouw persoonlijke doelen kunnen werken. Na een (gratis) intake en proeftraining maken we een plan van aanpak en vervolgens gaan we aan de slag. Buiten de trainingen in de studio, begeleiden we je ook via ons Online Coachingprogramma. Zo heb je optimale begeleiding om jouw persoonlijke doelstellingen te behalen. Vraag een proefles aan en wij gaan samen met jou de uitdaging aan!

Foto van small group training bij Delda Sport

Small Group Training

In de small group training train je samen met 2 t/m 8 personen. Zo kan je kiezen om met (een) vriend(inn)en of collega('s) samen te trainen, op jouw gewenste dag/tijdstip. Ook is het mogelijk om op geselecteerde dagen in een bestaande small group mee te doen. Small group training is uitermate geschikt als je de kosten van de training met meerdere mensen wilt delen, of als je graag samen traint met anderen. Je kunt natuurlijk ook kiezen voor een aantal 1-op-1 sessies aangevuld met small group training. Vraag een proefles aan en we bepalen samen jouw beste trainingspad.

Klaar om te beginnen? Vraag jouw gratis intake aan!

Foto van vrouw tijdens personal kickboks training

Special: 8 Weken Challenge

Wij hebben iets bijzonders en laagdrempeligs opgezet: de 8 Weken Challenge. Een korte tijd waarin wij de uitdaging aangaan om jou super fit te trainen. Dat doen we in groepjes van 8, zodat je we de juiste balans vinden tussen persoonlijke aandacht en motivatie van elkaar en volgens onze unieke methode. Het resultaat: een enorme boost in je conditie, je lichaam en je geest. En dat alles in 8 weken tijd!*

Met Delda Sport doe je het nooit alleen. Wij helpen je jouw doelen bereiken!

Foto van man en personal trainer tijdens training

Persoonlijke aandacht

Wij draaien geen vast schema af. Bij ons staat een persoonlijke aanpak, met gedegen persoonlijke aandacht, centraal. Zo werken we met oefeningen die specifiek zijn afgestemd op de individuele wensen en behoeften. Het beste persoonlijke resultaat bereik je samen en wij zijn er om jou optimaal bij te staan!

Foto van mensen aan het kickboksen met personal trainer

Volop privacy

Personal training is gericht op het individu, dat staat buiten kijf. Toch zijn overvolle sportscholen tegenwoordig gemeengoed.

In die drukte kan het soms lastig zijn je focus te bewaren en tot het uiterste te gaan. Daarom hebben wij ervoor gekozen onze ruime studio van 550m2 voor te behouden aan kleine groepjes mensen.

Bij ons train je privé, of in groepjes van niet meer dan 8 personen. Zo geniet je maximale privacy gedurende je trainingen.

Foto van vrouw aan het kickboksen met personal trainer

Plezier in trainen

Onze personal trainingen geven wij volgens een unieke methode die krachttraining combineert met kickboksen. Dit omdat het geweldige resultaten oplevert, maar dat niet alleen... Het maakt het trainen namelijk ook extra leuk!


Bij ons is trainen geen straf. Wij zorgen ervoor dat je zin hebt in de volgende training, zodat je graag terugkomt en de training zo gemakkelijker vol te houden is.

Foto van vrouw aan het gewichtheffen met personal trainer

Voor het beste resultaat

Al de factoren die wij hierboven noemden (onze 3 P's: persoonlijke aandacht, privacy en plezier), zorgen ervoor dat het beste resultaat behaald wordt.

Mensen zijn bang dat het niet helpt, dat het moeilijk wordt doelen te bereiken.

Weten wat wij voor jou kunnen doen? Vraag een gratis intake aan!

De trainingen bij Delda Sport zijn uitermate gevarieerd en effectief. Je bent niet alleen fysiek bezig, na de training is ook je hoofd leeg. Ideaal na een drukke dag op kantoor! Daarom kom ik al ruim een jaar 2x per week met veel plezier trainen. 

Victor de Boer - Advocaat op de Zuidas

In mijn werk in de horeca voelde ik me niet meer zo veilig, dus besloot ik bij Delda Sport kickbokslessen te nemen. Ik vind het zo leuk, dat ik wel 3x per week train. Bovendien ben ik zelfverzekerder geworden en ben ik mijn overtollige zwangerschapskilo's kwijtgeraakt!

Frances - Werkzaam in de horeca