Vrijgezellenfeest kickboksen Amsterdam - Kom langs in onze Luxe kickboks studio
14 juni 2012 

Vrijgezellenfeest kickboksen Amsterdam - Kom langs in onze Luxe kickboks studio

Zoek je een leuke activiteit om te doen tijdens een vrijgezellenfeest? Dan is de workshop kickboksen echt wat voor jullie: actief en gezellig, zodat je een dag hebt om nooit te vergeten!

Het leukste vrijgezellenfeest bij Delda Sport

Organiseer jij voor je broer, vriend of collega een vrijgezellenfeest? Dan zoek je iets wat bijzonder is en jullie nog lang bij zal blijven. Het is de bedoeling dat de vrijgezel een dagje het middelpunt van de belangstelling is en een geweldige ervaring krijgt.

Dat kan allemaal met een workshop kickboksen bij Delda Sport. Al onze trainers hebben minimaal 10 jaar ervaring als kickbokstrainer. We zorgen natuurlijk voor een leuke, maar ook veilige dag voor jullie allemaal.

Tijdens deze workshop zal iedereen het naar zijn zin hebben. We hebben al meer dan 100 kickboksworkshops gegeven.

Kickboksworkshop voor jong en oud

De kickboksworkshop is geschikt voor jong en oud, met een goede conditie of wat een wat mindere, dus iedereen is uitgenodigd. De training wordt aangepast aan het niveau van de groep. Tijdens de workshop leren jullie de basistechnieken van het kickboksen.

Maar natuurlijk krijgt de vrijgezel wat meer aandacht. Wat dacht je van een mooie roze kickboks outfit? Daarmee wordt hij natuurlijk mooi op de foto gezet.

vrijgezellenfeest kickboksen

Vrijgezel tegen K1 vechter?

Het is zelfs mogelijk om de vrijgezel in de ring te zetten met een professionele K1 vechter! Is dat misschien iets teveel? Zet hem dan tegenover 3 mooie meiden die aardig wat kickbokskunstjes kennen. Ze laten hem (natuurlijk staat veiligheid voorop) alle hoeken van de ring zien!

Van alle gemakken voorzien

De workshop vindt plaats in onze luxe privé kickboksstudio. Je kunt genieten van lekkere drankjes aan de bar en er zijn douches. Dus na afloop kunnen jullie opgefrist naar huis (of naar andere bestemmingen).

Wil je nog meer door ons geregeld hebben? We bieden ook full service vrijgezellenfeesten aan: niet alleen een kickboksworkshop, maar ook een lunch, een borrel of met een limousine de stad in. Laat ons weten wat je wensen zijn.

Wil je een offerte ontvangen met de prijzen voor jouw vrijgezellenfeest? Ga dan naar de volgende pagina

Offerte aanvragen >>

Over de schrijver
Reactie plaatsen

Klik gerust eens door onze categorieën heen: