Sportscholen en Coronapas: Alles wat je moet weten

Sportscholen en Coronapas: Alles wat je moet weten

Sportscholen en het gebruik van de coronapas werden deze week meerdere keren genoemd op diverse media kanalen. Wat er gaat gaat gebeuren met de maatregelen vanaf zaterdag 6 november zoals mondkapjes, afstand houden en eventueel alleen toegang tot de sportschool met de coronapas zullen we in dit artikel bespreken.

De maatregelen in de sportscholen vanaf 2 november 2021 

Doordat de besmettingen heeft het kabinet op dinsdag 2 november 2021 een persconferentie gehouden met de maatregelen om deze besmettingen tegen te gaan. Hieronder bespreken we wat de maatregelen zijn die toegepast gaan worden in de sportscholen.

Toegang tot sportscholen met of zonder coronapas en QR-code

Op dit moment is het in de horeca alleen mogelijk om toegang te krijgen met een coronapas en je QR code. In de sportscholen gaat dit ook in vanaf zaterdag 6 november 2021 Net als in België is het nu ook alleen nog maar mogelijk om toegang te krijgen tot een sportschool met een coronapas of een goedgekeurde test. 


Sportscholen en mondkapjes

Het is nog niet geheel duidelijk of je in sportscholen nu een mondkapje gedragen moet worden. De gemeenschappelijke doorstroom locaties moet men verplicht een mondkapje dragen. Zodra hier meer duidelijkheid over is zullen wij dit op dit blog bericht plaatsen. Op diverse plekken in de wereld zijn er in sportscholen waar je zowel voor, na en tijdens de training een mondkapje moet dragen. Waarschijnlijk wordt dat in Nederland alleen voor en na de training. 


Persconferentie 2 november 2021 

Updates over de coronapas in sportscholen

Wil je op de hoogte blijven van de ontwikkelingen met betrekking tot de coronapas en de sportscholen in Nederland, zet dit artikel dan bij je favorieten.
Wij houden deze dagelijks up to date en op deze manier mis je niets van het laatste nieuws. 


Over de schrijver
Reactie plaatsen

Klik gerust eens door onze categorieën heen: