Gratis cursus kickboksgeheimen van oa: Badr Hari en Gokhan Saki
Direct toegang

Winnen met Kickboksen

7 Ultieme Tips om een betere kickbokser te worden

Page content

article content

Promocode Viavan – €25,- tegoed direct op je account

Viavan promocode aan het zoeken om een aantal gratis ritten te krijgen bij deze nieuwe taxidienst? Met de code “cor6i9” krijg je nu direct een aantal ritten gratis t.w.v. €25,-.

UPDATE: LET OP! De code is geen €25,- meer waard, Viavan heeft alle promotie codes over heel internet veranderd in €10,- . Een hogere code dan €10,- is dus helaas niet beschikbaar.

ViaVan aanmelden

Om de code te gebruiken moet je eerst de Viavan app downloaden, jezelf registreren en vervolgens klikken op menu en dan op promocodes. Daar kun je de kortingcode “cor6i9” gebruiken.

Viavan app nu direct downloaden downloaden

Download hieronder de app voor de iphone (IOS)

Viavan IOS app downloaden >> 

Download hieronder de app voor Android

Viavan app downloaden >> 

Viavan inloggen

Ben je ingelogd via de Viavan app dan kun je direct gebruik maken van deze taxidienst. Ga wel nog even naar het kopje promocodes in het menu en klik daar de code “cor6i9”in en ontvang direct jouw gratis tegoed.

Het mooie is dat je ook direct jouw eigen promocode “cor6i9” kunt gebruiken om andere mensen korting te geven en zodra zij jouw code gebruiken krijg jij ook gratis tegoed voor gratis ritten.

Viavan gratis ritten

Ben je geregistreerd en wil je gratis ritten verdienen?  Deel dan jouw promotiecode met jouw vrienden en vriendinnen. In het menu onder het kopje gratis ritten kun je jouw kortingscode invullen.

Op deze manier ontvang je gratis tegoed elke keer wanneer iemand zich aanmeldt met jouw code. En dat is nog eens een leuke manier om viavan te promoten en zelf gratis ritten te ontvangen.

Laat een bericht achter

Comment Section

1 reactie op “Promocode Viavan – €25,- tegoed direct op je account


Door Om op 10 december 2018

Dank voor de code hij werkt direct

Plaats een reactie


*