Personal training Ibiza
Danny Delvers
Personal training Ibiza
06/18/2018
1 min
0

Kickboksen/boksen op Ibiza

06/18/2018
1 min
0

Wil jij kickboksen of boksen op Ibiza? Dan zit je bij Delda Sport aan het juiste adres. Wij bieden personal kickbokstrainers aan die 1 op 1 of aan kleine groepjes trainingen geven op locatie op Ibiza.

Kickbokstraining op locatie in Ibiza

De training kan op elke gewenste plek gegeven worden. De trainer komt met de benodigde materialen naar de afgesproken plek. Dit kan zijn op het strand, op de straat, thuis in uw villa of appartement of zelfs op kantoor.

De ruimte hoeft niet groot te zijn en helemaal niet bij 1 op 1 training. Er kan zelfs training gegeven worden in een ruimte van 3 bij 3 meter.

Kickbokstraining ibiza

Voetballer Ruud Gullit samen met zijn vriendin na de training met Delda Sport trainers

De voordelen van Kickboksen

Delda sport gebruikt kickboksen als instrument om de doelstellingen te behalen. Voor de meeste doelstellingen zoals bijv. fit worden, sterker worden, gespierder worden en afvallen werken wij met een combinatie kickboksen en spierversterkende oefeningen. Deze combinatie zorgt voor erg goede resultaten en de funfactor is extreem hoog, waardoor je met plezier naar een training komt.

Boksen op ibiza

Training bij het hotel behoort ook tot de mogelijkheden

Kickbokstraining aanvragen

Wil je een 1 op 1 sessie aanvragen of training krijgen op locatie met een klein groepje? Klik dan op de onderstaande link en vraag direct een training aan.

Training aanvragen >>

 

Reacties
Categorieën