Is kickboksen iets voor mij?

Misschien vraag je je af of kickboksen iets voor jou is. We kunnen je alvast verklappen, dat bij ons veel mensen kickboksen, die eerst dachten dat het niks voor ze was. Maar iedereen kan leren kickboksen en het zal je verrassen hoe leuk het is om te doen!

Vraag een proefles aan

Of een sport bij jou past, kom je pas te weten als je het een paar keer hebt gedaan. Vraag een proefles aan. Zo kom je erachter wat er in een les precies gedaan wordt, hoe het voelt, wat de sfeer in de sportschool is en hoe je je naderhand voelt.

Is kickboxen iets voor mij

Kickboksen als workout

Kickboksen is een vechtsport en misschien denk je: ik ben helemaal niet agressief, ik houd niet van vechten. Maar bij Delda Sport ga je kickboksen doen als workout. Je oefent met de trainer of met een bokszak, dus je hoeft niet bang te zijn voor blauwe plekken en blessures!

Dat het een workout is, betekent dat je je hele lichaam gaat gebruiken. Je traint je core, je maakt je spieren sterker en je werkt aan je conditie. Als je wilt afvallen is kickboksen ook een hele goede sport.

Met plezier trainen

Wij werken met goed opgeleide trainers. Zij houden de veiligheid in de gaten en zorgen ervoor dat je met veel plezier traint. Ook dat is belangrijk als je gaat sporten, op die manier kom je elke week weer vol enthousiasme terug.

Iskickboksen ietsvoormij?

Bij Delda Sport komen veel mensen eerst eens een proefles nemen, of ze leren de beginselen van het kickboksen in een workshop. Ze verwachten vaak niet dat ze het een leuke sport gaan vinden. Maar ze merken dan toch de voordelen van het kickboksen:

Voordelen:

– Je traint al je spieren, het is een full body workout
– Je bent enorm gefocust bezig, dus je hoeft even nergens anders aan te denken (geeft rust in je hoofd)
– Het is een leuke workout, een afwisselende training

Kortom, of je het leuk gaat vinden kunnen wij je niet vertellen. Daar kom je alleen maar achter als je het probeert. Maar met een goede trainer kan iedereen leren kickboksen en al veel mensen zijn je voorgegaan. Of je nu onderwijzeres, advocaat, gepensioneerde of student bent, kickboksen is een geschikte sport voor iedereen.

Ben je nieuwsgierig geworden en wil je meer weten? Laat je gegevens dan achter via onderstaand formulier en wij nemen binnen 12 uur contact met je op.

Contactformulier >>

Reactie plaatsen

Klik gerust eens door onze categorieën heen: