Afvallen door kickboksen

Veel mensen willen niet alleen sporten omdat het leuk en gezond is, maar ook omdat je er mee kunt afvallen. Kickboksen is de ideale sport om op het juiste gewicht te komen: het is een full body workout, die afwisselend en uitdagend is.


 Hierboven een video over een dame die door middel van kickboksen 70 KG is afgevallen. Bekijk deze en laat je inspireren!

1. Kickboksen is leuk en uitdagend

Kickboksen is een full body workout

Als je graag wilt afvallen, dan kun je allerlei sporten proberen. Je kunt naar de sportschool om te fitnessen, je kunt gaan hardlopen of voetballen. Maar met kickboksen heb je in een keer een workout te pakken, die heel je lichaam in beweging zet.

Het is een heel energieke sport, je bent constant in beweging en verbrandt daardoor in een uur wel 600 tot 800 calorieën. Daarmee is het een van de meest intensieve sporten om te doen. Door kickboksen krijg je een mooi strak lijf.

Afvallen door kickboxen

Zet al je spieren aan het werk

Tijdens een kickbokstraining gebruik je al je spieren: je gaat trappen en stoten, en traint dus zowel je onder- als je bovenlichaam. Je doet oefeningen om je conditie te verbeteren en meer kracht te ontwikkelen. Intensieve inspanning wordt afgewisseld met korte periodes van rust. Dit is de meest effectieve manier om vet te verbranden.

Samen met een personal trainer

Het mooie is dat je bij Delda Sport kun samenwerken met een personal trainer om je doel, afvallen, te bereiken. De trainer geeft je de oefeningen die jij nodig hebt en zal je motiveren om met het afvallen aan de slag te gaan. Het trainen is hard werken, maar je kunt erop vertrouwen dat je grenzen gerespecteerd worden en er altijd rekening wordt gehouden met jouw mogelijkheden.

Afvallendoorkickboxen

Je kunt trainen met een privéleraar, in deze lessen zul je alle aandacht krijgen en ga je zeker snel vooruit. Maar ook in de Small Group Training is er ruimte voor persoonlijke aandacht. In deze groepjes train je samen met maximaal zes anderen.

Afwisselend trainingsprogramma

Zoek jij een sport waarmee je kunt afvallen? Met kickboksen bereik je snel je doel en het is nog leuk ook. De trainers van Delda Sport zorgen voor veel verschillende oefeningen, zodat je elke keer het gevoel hebt dat je weer wat anders hebt gedaan. Zo houd je het sporten wel vol.

Denk je dat kickboksen iets voor jou kan zijn, of wil je vrijblijvend meer informatie ontvangen? Laat je gegevens dan achter via onderstaand formulier en wij nemen binnen 12 uur contact met je op.

Contactformulier >>

Reactie plaatsen

Klik gerust eens door onze categorieën heen: