Start je eigen Personal Training Studio

En word succesvol met ons bewezen concept

Vertel mij meer
10+
Jaar ervaring
500+
Tevreden klanten
2500+
Verloren kilo's
100%
Bewezen concept

Altijd al een succesvolle personal trainer willen worden?

Droom jij van je eigen personal trainer studio? Een studio waar je mensen helpt fit, slank en de beste versie van zichzelf te worden? Wanneer ze met jou trainen worden ze zowel fysiek als mentaal sterker.

Bezig zijn met bewegen, voeding en het motiveren van mensen is je passie.

Een succesvol personal trainer worden, dat is je doel. Maar waar begin je? Bij het starten van een eigen bedrijf komt veel kijken. Welke trainingen biedt je aan en wat mag het kosten? Hoe help je jouw klanten hun doel te bereiken?

Hoe mooi zou het zijn als je direct kon starten met een bewezen succesvol concept?

Dat is nu mogelijk. Delda Sport is op zoek naar gedreven ondernemers, die hun eigen personal training studio willen beginnen. Of hun bestaande studio succesvol willen maken.

Maak gebruik van onze unieke, resultaatgerichte methode

Personal Trainer van de sterren

Danny Delvers is de oprichter van Delda Sport Amsterdam. Samen met zijn team heeft hij de afgelopen 10 jaar meer dan 500 klanten geholpen om fit en slank te worden. Waaronder diverse BN’ers, zoals Quinty Trustfull, Everon Jackson Hooi, Ron Boszhard en Ruud Feltkamp. Zijn motto?


Your health is our challenge!


En een uitdaging gaat hij niet uit de weg. Want Delda Sport gaat verder dan alleen sporten. Er wordt gekeken naar het complete plaatje. Elk trainingsprogramma wordt speciaal op maat gemaakt, voor de beste resultaten.  


Je klanten helpen een echte life changing omslag te maken naar een gezonde lifestyle. De bewezen effectieve trainingsprogramma’s helpen klanten zowel mentaal als fysiek gezonder te worden.  

En vanaf nu kan ook jij gebruik maken van deze programma’s, om je klanten naar een hoger level te helpen.

Gaan wij samen aan de slag?

Voordelen van werken met een bewezen concept

  • Gegarandeerd minimaal 200 aanvragen in de eerste 6 maanden
  • Stabiel klantenbestand. Gemiddeld 30 klanten binnen 6 maanden, 50 klanten binnen 1 jaar
  • Direct starten met een bewezen succesvol concept
  • Hulp en ondersteuning bij Internet Marketing, boekhouding, materialen,  en bedrijfsvoering
  • Lage investering, hoog rendement!
  • Je eigen personal training studio beginnen waar jij dat wilt
  • Kant en klare website met perfecte (SEO) vindbaarheid en de hoogste conversie.

Waar start jij je personal trainer studio?

Voor het starten van je eigen personal trainer studio heb je een geschikte ruimte nodig. De minimale oppervlakte is 70 m2 tot ongeveer 100 tot 150 m2. De ruimte voorzie je van een gedeelte matten en en gedeelte fitnessvloer. In deze ruimte nodig je klanten uit voor een intakegesprek. Wekelijks komen je klanten langs om de besproken oefeningen praktisch uit te voeren, waarbij jij ze intensief begeleid.

Een succesvolle studio is gevestigd op een zichtlocatie, bij voorkeur centraal in een woonkern. Voldoende (gratis) parkeergelegenheid wordt door je klanten zeer gewaardeerd. Het belangrijkste is dat jij een goed gevoel hebt bij de locatie. Kan jij hier je volledige potentieel laten zien en je klanten optimaal begeleiden?

We helpen je graag met advies over gangbare huurprijzen en kunnen je helpen bij huuronderhandelingen.  


Personal Training met optimaal resultaat

De bijzondere combinatie van Krachttraining, Kickboksen en Voedingsadvies
geven jouw klanten een life changing experience!

Zijn wij op zoek naar jou?

Wil jij als franchisenemer van Delda Sport aan de slag? Wij zijn op zoek naar energieke, enthousiaste en passievolle ondernemers. Jij streeft altijd naar het beste resultaat en biedt jouw klanten een uitstekende service.

Bij voorkeur heb je een sportopleiding gevolgd. Werkervaring als sportinstructeur, fitnesstrainer of voedingsadviseur helpt je jouw business succesvol te maken. Maar als ondernemer heb je ook goede sociale vaardigheden nodig, om het je klanten naar de zin te maken.

Kies een locatie in de directe omgeving van je woonplaats. Je bent je ervan bewust dat het starten van een onderneming het nodige van je vraagt. Je zult zowel tijd als geld moeten investeren om je business uit te laten groeien tot een succesvol bedrijf, waar klanten graag komen.  

Beschik je al over een eigen trainingsruimte dan is je investering vele malen lager en kan je al snel je omzet gaan verhogen.

Ja, ik wil aan de slag!

Wat klanten zeggen over het Delda Sport concept:

Het is de enige manier waarop ik sporten leuk vind. Omdat je in kleine groepen traint wordt er maximaal aandacht besteed aan je. Onder leiding van Danny zijn de training tot in de puntjes uitgedacht.
Nick uit Amsterdam
Ik vind Delda een hele leuke sportschool ! Ik ben nog nooit met zo veel plezier naar een sportschool geweest. Hele fijne relaxte sfeer ! Leuke lessen en leuke leraren.
Marina uit Landsmeer
De combinatie van kickboksen en de oefeningen voor je spieren werkt heel doeltreffend. Voel me fitter en dankzij voedingstips ook afgevallen. Iedere training is anders, waardoor het nooit saai wordt. Je voelt echt dat je iets doet!
Saskia uit Landsmeer

Vraag nu een gesprek aan:


Wil jij je eigen personal trainer studio beginnen of je huidige klantenbestand uitbreiden? Vul dan onderstaand formulier in.

We nemen contact op en plannen een gesprek in.

Wees gerust, na het invullen van dit formulier zit je nergens aan vast. Wij horen graag van je!