Zo krijg je de beste begeleiding van een personal trainer en bespaar je honderden euro's per maand


Yes! Dat wil ik weten
grootste fouten kiezen personal trainer

Nu tijdelijk 2 extra bonussen!

Marina

Marina

"Eindelijk een goede trainer gevonden!"

Na jaren van de ene naar de andere personal trainer switchen heb ik dankzij de tips uit dit e-book eindelijk een goede personal trainer gevonden waarmee ik wél resultaten bereik. Ik ga weer met plezier naar de sportschool!

Danny Delvers - Kickbokstrainer Amsterdam

Maak die omslag naar een gezonde leefstijl

Mijn naam is Danny Delvers en ik ben de oprichter van Delda sport Amsterdam.

Met ruim 20 jaar ervaring en 15 gecertificeerde Personal Trainers hebben wij al meer dan 1000 klanten geholpen fit en slank te worden en hiermee een belangrijke

bijdrage geleverd aan hun mentale en fysieke gezondheid.


Onze personal trainers spelen hierin een belangrijke en onmisbare rol. Ze motiveren je, helpen je jouw doelen voor ogen te houden en bieden je de juiste trainen aan. Daarom helpen we je graag de beste personal trainer voor jou te kiezen.  

Dus wil jij ook:

  • Afvallen
  • Meer energie
  • Lekkerder in je vel
  • Sporten met plezier

Kies dan de personal trainer die je helpt jouw doelen te bereiken. 

In dit e-book laten we je zien wat de 7 grootste fouten zijn die mensen maken bij het kiezen van een personal trainer, waardoor ze hun doelen niet halen.

Bespaar jezelf tijd, geld en frustratie. Kies meteen de personal trainer die bij jou past.   

20+

Jaar ervaring in personal training

2500+

Verloren kilo's!

15

Gecertificeerde personal trainers

Waarom een personal trainer?

Je komt uit je comfort zone, zodat je veel sneller resultaten behaalt

Fysieke én mentale ondersteuning

Begeleiding op maat, helemaal afgestemd op jouw lichaam en je eventuele klachten

Door de juiste begeleiding is de kans op blessures veel kleiner

Nu tijdelijk 2 extra bonussen

Bonus 1

Video met 3 tips om honderden euro's te besparen op personal training.

Klinkt een eigen personal trainer wel erg luxe?

Met deze tips kun je ook met een kleiner budget genieten van personal training. 

Video honderden euro's besparen personal trainer

Bonus 2

Ebook met de 10 beste tips om af te vallen.
Afvallen kan voelen als een eindeloze strijd. 

Toch zit het vaak in kleine aanpassingen in je eetpatroon.

In dit ebook krijg je de 10 beste tips om af te vallen van onze eigen diëtist.  

12 super tips om af te vallen

Ik sta elke keer te springen!

Ik ben nooit een sportschool type geweest, maar ik sta elke keer weer te springen als ik hier weer naar toe mag. De trainers zijn allemaal even vriendelijk, behulpzaam, geven echt een hele goeie workout. Sinds ik ben begonnen zit ik lekkerder in mijn vel, voel me zekerder van mezelf en let ik meer op mijn voeding. Daar ben ik echt heel dankbaar voor.

Ervaringen Delda Sport klanten vertellen

Linda , Landsmeer

Over de sportschool-drempel
Ik vond sporten nooit leuk, tot ik bij Delda Sport kwam en trainer Mike mij op een prettige manier over mijn sportschool-drempelvrees heen hielp. Delda Sport is namelijk een hele fijne sportschool. De sfeer is er prettig en er werken leuke mensen. De trainingen zijn altijd afwisselend en uitdagend. Er wordt goed rekening gehouden met iedereens niveau. Ik merkte al gauw duidelijke resultaten en vond het kickboksen verrassend leuk. Daarom ben ik na de 8-weken challenge doorgegaan met een gewoon abonnement. Ik ga er graag heen en blijf daardoor fit en gezond. De communicatie met eigenaar Danny verloopt ook altijd soepel.
Ervaringen Delda Sport klanten vertellen
Ingrid , Amsterdam
Persoonlijk advies op maat
Je krijgt persoonlijk advies op maat. Fikri en de andere trainers weten waar ze het over hebben. Zelfs met een ziek lijf kan je hier terecht. Ze houden rekening met je wensen maar motiveren ook zeker. Ik ga met een goed gevoel elke keer de deur uit.
Ervaringen Delda Sport klanten vertellen
Rianne , Oostzaan

Voorkom deze fouten...

Zodat jij je doelen wél gaat behalen!
50%
Je bent er bijna...
Waar mogen we het e-book heen sturen?
Direct toegang tot het e-book
grootste fouten kiezen personal trainer