Page content

David Dwinger

David Dwinger

Operational Manager Service Delivery Teams, HP

Ik train nu een aantal maanden bij Delda Sport Amsterdam, onder begeleiding van een aantal verschillende Delda sport personal trainers.

Individuele aanpak

Vanaf het eerste moment is het, zoals in andere stukjes beschreven, een geweldige ervaring! Techniek wordt afgewisseld met conditietraining, sparren, etc. Wat voor mij de trainingen en de ervaring uniek maken, is het echte gevoel van een individuele aanpak, een trainingsschema dat wordt afgestemd op je eigen doel: of dat nou gewoon lekker sporten is of de voorbereiding op een werkelijk (eerste) gevecht.

Afwisseling personal trainers

Hoewel de meeste van mijn trainingen met Danny B. zijn, is ook juist de afwisseling met de andere personal trainers leuk. Zo hebben ze allemaal hun eigen speciale technieken, trucjes en manier van trainen. Dat betekent dat je als sporter het beste van allemaal beschikbaar hebt en je je eigen stijl zo kan gaan ontwikkelen.

Liefde voor ’t vak

Om het op te sommen: een topgroep van trainers, individueel allemaal leuke jongens, met een echte liefde voor ’t vak van trainen en kickboksen!

Laat een bericht achter