Page content

Victor de Boer

Victor de Boer

Advocaat Zuidas

Van Zuidas naar Oostzaan. Het past geloof ik in een trend. Witteboorden die de kickbokshandschoenen oppakken. Een jaar geleden besloot ik zelf ook om een poging te wagen. Lawyer Amsterdam

Eigenlijk was ik op zoek naar een manier om één of twee keer in de week een goede allround workout te doen. Het kickboksen heeft op dit gebied een reputatie. Via het internet kwam ik bij Deldasport terecht. Een proefles met Danny was snel geregeld. Na een uur stond ik weer buiten. Stuk, maar met een geweldig gevoel. Ik was eigenlijk direct verkocht. Sinds deze les gooi ik twee keer per week jasje en dasje af en gaan de handschoenen aan.

Veilig Kickboksen

Ik volg Small Group trainingen, zo nu en dan afgewisseld met een privéles. De allround workout die ik zocht heb ik meer dan gevonden. Het is opvallend hoe intens en gevarieerd een uur sporten kan zijn. Cardio- en krachttraining worden afgewisseld met lessen in techniek. Voordat ik begon, sportte ik regelmatig, maar de bokstrainingen zijn toch van een wat andere orde. De fysieke inspanning is behoorlijk. Daarnaast is het zo dat er gedurende de les niet heel veel tijd is om met andere zaken bezig te zijn. Dit leidt ertoe dat niet alleen het lichaam na een training leeg raakt. Dit geld ook voor het hoofd. Het is gewoon lekker om na een dag achter een bureau op kantoor met iets totaal anders bezig te zijn.

Trainers

Ik heb sinds ik ben begonnen veel respect gekregen voor mensen die deze sport op niveau beoefenen. Dit niet alleen vanwege het fysieke aspect, maar juist ook omdat het kickboksen technisch veel vraagt. Het in- en uitstappen, het stoten en trappen, het anticiperen, het zoeken naar openingen. Eigenlijk is het kickboksen voor een deel ook als schaken. Er komt veel meer bij kijken dan ik op voorhand had gedacht.

Eén van de goede dingen aan de Small Group is dat deze door verschillende trainers uit het team van Deldasport worden gegeven. Deze hebben ieder hun eigen specifieke manier van werken en aandachtspunten. Dit stelt je in staat om in de breedte veel te leren.  Daarnaast krijg je in een Small Group voldoende individuele aandacht en leer je ook van het boksen met de verschillende mensen uit jouw groep. De privélessen zijn er voor mij met name om de techniek verder te verbeteren.

Gym

De gym in Oostzaan( 3 minuten van Amsterdam) is prima uitgerust en eigenlijk opvallend goed bereikbaar vanuit Amsterdam Zuid. Na kantoortijden ben je met de auto binnen 15 minuten in de sportschool.

Na een jaar trainen al met al een heel positief verhaal. Het feit dat ik eigenlijk altijd veel zin heb om naar de trainingen te gaan is misschien nog wel het meest veelzeggend. Het kost geen enkele moeite.  Ik zou iedereen aanbevelen om het in ieder geval een keer te proberen!Actually, I was looking for a way in the week to do a good all round workout. Once or twice The kickboxing has a reputation in this field. I came to Deldasport right over the Internet. A lesson with Danny was quickly arranged. After an hour I was back outside.Broken , but with a great feeling. I was actually sold directly. Since this lesson I throw twice weekly jacket and tie and go off the gloves.

 

Laat een bericht achter

Comment Section

0 reacties op “Victor de Boer

Plaats een reactie


*