Page content

Ramon Mesman

Ramon Mesman

Manager Branded Content, Talpa Media

Zo’n 2 jaar geleden vond ik het tijd, tijd voor een betere conditie. Tijd voor minder kilo’s, maar ook tijd voor wat meer zelfvertrouwen. En wat mij de perfecte sport leek? Juist! Kickboksen!

Beginnen met kickboksen

Na een korte zoektocht voor een privétrainer kickboksen in Amsterdam, kwam ik terecht bij Delda Sport waar ik begon met kickboksen. Het boksen begon voor mij wat onwennig, maar al snel kwam vooral het plezier erbij. Hierdoor ging ook mijn techniek, vooral het trappen, met sprongen vooruit. Vooral ook omdat de personal trainer het rustig uitlegt en geduld heeft. Sommige technieken zijn namelijk niet makkelijk, maar door de heldere uitleg zeker haalbaar.

De sportschool

De sportschool is ruim opgezet, schoon en er heerst een goede sfeer. Ook dat vind ik erg belangrijk. De sportschool ligt in Oostzaan, 2 minuten van Amsterdam en is zeer goed bereikbaar met voldoende gratis parkeerplekken.

Trotse ontwikkeling

Na een jaar getraind te hebben, koppelde mijn personal trainer me aan een andere klant van Delda Sport en ging ik van 1x in de week, naar 3 of soms wel 4x in week trainen. Ook zijn we in deze periode krachttraining gaan doen. Dit op 2 vaste dagen, aan de apparaten. Mijn lichaam is hierdoor strakker geworden, maar ben ik ook ruim 8 kg kwijtgeraakt door de combinatie van kickboksen en fitness. Ik ben erg trots op dit resultaat, maar ook op de wijze waarop de personal trainer motiveert en stimuleert om te trainen.

Fit en gezond, met plezier

Ik voel me fit en gezond, maar vind het vooral belangrijk dat ik plezier heb in het trainen. Ik vind trainen bij Delda Sport zeker een aanrader, als je je beter wilt voelen, je af wilt vallen, zekerder op straat rond wilt lopen of gewoon je hoofd leeg wilt maken!

Laat een bericht achter