Page content

Quinty Trustfull

Quinty Trustfull

 

Presentatrice RTL

Quinty Trustfull traint bij Danny Delvers 1 van de hooftrainers van Delda Sport. Hieronder een leuk interview van Quinty over haar trainingsregime bij Delda Sport.

Ik was nog al ziek geweest, had een dubbele longontsteking gehad met een voorhoofdsholteontsteking en was heel veel afgevallen. En daarna had ik eigenlijk helemaal geen energie meer en ben dus ook niet meer gaan sporten. Dan word het eigenlijk zo’n visuele cirkel dan denk je laat maar, maar werd gewoon steeds moeier en ik was daar een beetje klaar mee. En ik wilde gewoon weer fitter zijn en me fitter voelen en me sterker voelen. Dus toen ik me weer helemaal beter voelde, dacht ik wil weer gaan sporten toen kwam ik heel toevallig in contact met Danny Delvers mijn trainer. Kickboksen kwam eigenlijk via Danny daar had ik niet zo zeer zelf om gevraagd maar daar was ik wel heel benieuwd naar. Vond het gelijk ontzettend leuk.

Krachttraining heb ik altijd al wel  gedaan ook zelf. Alleen omdat ik het nu met Danny doe, laat hij me echt allemaal oefeningen zien waar ik nog nooit van gehoord heb. Dus ik leer nu veel meer.

Wat is er zo goed aan deze training de training van Danny Delvers, ja wat niet eigenlijk. Überhaupt snapt hij wat ik wil, ik had een paar wensen laat ik het zo noemen. Ik riep al meteen “ik wil een killerbody” ik zeg ik ben nu 42 en wil gewoon ja voordat ik echt in verval raak worden toch ouder wil ik nog een keer heel fit zijn en er heel goed uitzien. En ik wilde killer legs had ik al geroepen, dus gewoon goede gespierde mooie benen vrouwelijk maar wel gespierd. En hoge billen en was ook een vraag, zo van die Braziliaanse hoge billen. En dat snapte hij, en ook qua oefeningen en hij weet het gewoon leuk te houden. Het is elke keer wat anders ik verveel me niet, weet ook nooit van te voren wat er komt en dat vind ik heel prettig. En hij snapt gewoon wat je als vrouw in mijn geval wat voor oefeningen je wel of niet wil doen en dat is heel prettig.

Het is voor mij wel echt een levensstijl moet ik zeggen het kost me geen enkele moeite, word zelfs echt blij als ik weer kan trainen. Het is nu zelfs zo erg dat de dagen dat ik niet train dat ik ook wil trainen.

 

Laat een bericht achter

Comment Section

0 reacties op “Quinty Trustfull

Plaats een reactie


*