Page content

Melinda von Horvath

Melinda von Horvath

 

Directeur van een Amerikaans bedrijf

Ik heb een drukke baan als directeur van een Amerikaans bedrijf. Een jaar geleden was ik gediagnosticeerd met hypertentie (hoge bloeddruk), hoog cholesterol en suiker. Ik wist dat ik zou moeten sporten, maar door mijn onregelmatige dienstverband leek dit onmogelijk.

Proefles en verandering

Toch heb ik in de zomer een proefles bij Delda Sport Amsterdam genomen. Ik vond deze via het internet en deze les heeft alles veranderd. Ik volg nu minimaal 3 keer per week een privéles en stroom ook regelmatig in bij de Small Group Training. Ook erg leuk en heb hierdoor ook veel nieuwe mensen leren kennen.

Goede begeleiding

Een personal trainer is een supergoeie coach die je in de gaten houdt, van je ademhaling tot aan je eetgewoonten. Ook let hij op of je regelmatig traint/beweegt. Zelfs in het buitenland (ik ben vaak op zakenreis) krijg ik tips wat te doen met betrekking tot lichaamsbeweging. Delda Sport heeft mij geholpen met mijn gezondheid, zelfverzekerdheid, het zeer fit zijn -lichaamelijk en geestelijk- en we zijn ook maatjes geworden.

Kwaliteit van training

Ik neem regelmatig collega’s en vrienden mee om samen te trainen en echt iedereen is onder de indruk van de kwaliteit van de training. Afwisselend, intensief, respectvol en fun!

Laat een bericht achter