Page content

Martin du Prie

Martin du Prie

30 jaar – Account director, MTV Networks

Ik ben sinds een klein half jaar aan het trainen bij Delda Sport Amsterdam. Ik doe dit nu twee keer per week naar grote tevredenheid.

Fit door kickboksen

Het kickboksen spreekt me aan, omdat je er erg fit van wordt. Je hele lichaam is in beweging tijdens deze sport en dat merk je. Daarnaast leer je hoe je jezelf kan verdedigen en dat is mooi meegenomen.

Locatie Delda Sport

De locatie van Delda Sport in Oostzaan is prima. Naar mijn mening is het goed te bereiken en ik vind de ruimtes schoon en fris.

Small Group Trainingen

Ik maak gebruik van de Small Group Trainingen. Dit houdt in dat er één trainer per maximaal 6 mensen is. Hierdoor kan je het kickboksen snel leren en krijg je veel persoonlijke aandacht. De trainers zijn vakbekwaam en hebben zelf op hoog niveau gevochten en zijn enthousiast. Dit samen zorgt voor goede en leuke trainingen. Ook is het leuk dat je af en toe een andere trainer hebt, aangezien ze allemaal hun eigen trainingsstijl hebben. Zo is Murthel erg technisch en Danny B. heeft een MMA achtergrond. Danny D. is naar mijn idee zeer allround en is gefocust op een sterke basisconditie.

Laat een bericht achter