Page content

Laura Kerkhoff

Laura  Kerkhoff

Officemanager, PA, secretaresse advocatenkantoor

Ik ben nog maar n ‘groentje’ aangezien ik nog geen 3 maanden ervaring met Delda Sport heb, maar de ervaringen die ik al heb….!! Komt ie….

Te dik, conditieloos, overwerkt, gestrest en de weg toch wel een beetje kwijt, met name mezelf, door tig duizend redenen, kwam ik tot inzicht dat ik echt wat moest gaan ondernemen en wel direct!

Cardio was niet de oplossing

Na ooit diverse schema’s te hebben gevolgd bij de ‘gewone’ sportscholen en me helemaal tot in den treure heb rot gecardioot, wat ik flink FLINK zat was, wist ik dat ik dat in ieder geval niet wilde! Niets meer hersendodends als continu cardio cardio en nog eens cardio. Tuurlijk heb ik die beweging hard nodig, maar ergens wist ik dat t anders moest kunnen. Dus op zoek!

Thank god for Google, gelijk de Delda Sport site voor mn neus en ook gelijk maar een mailtje gewaagd. Vrijwel direct kreeg ik een super spontane reactie van Danny D. op mijn hulpkreet en de eerste afspraak was snel gemaakt.

Keuze Personal Trainer

Danny Delvers zocht de Delda Sport trainer die het beste bij mijn doelstellingen paste. Het werd Danny B. en we gingen aan de slag!

Ik zal eerlijk zijn, na 5 minuten was mijn eerste gedachte niet ‘joehoe joepie en eitje dit’. ‘Waar ben ik in vredesnaam aan begonnen…..!’ komt eerder…… Maar de klik was er wel gelijk en ik werd zowaar begrepen! Helemaal toen Danny B. mij vertelde dat hij zelf ook niet de voorkeur geeft aan cardio: HALLELUJA!

Uiteraard komt cardio in mijn trainingen voor, maar de combi met krachttraining en kickboksen vind ik geweldig!! Geen les hetzelfde!

Samen, met name, met Danny B, aan wie ik 3* per week een uur ben overgeleverd, zijn we bezig om mijn conditie op peil te krijgen, met de prettige bijkomstigheid dat het afvallen vanzelf volgt ­čÖé

begeleiding voeding

Ook mijn eetpatroon is drastisch veranderd, want ook daar word ik volledig in begeleid! Ik leefde op energieblikjes en noodlesoepen (te gek voor woorden eigenlijk!) Dat is nu wel heel anders en ik ben er super blij mee! De tijd er voor nemen en daadwerkelijk ‘zoveel’ op een dag eten was wennen, maar dankzij de onuitputtelijke steun van Danny B. heb ik wel doorgezet en houd ik t nu vol.

De resultaten

Of ik al resultaat heb…? YEAH BABY!! Enof! Mijn conditie is al vele malen beter dan 3 maanden terug en er is toch echt al 10 kilo bagage van mn lijf verdwenen! Wat een verademing en wat n kick als je kleding veel te groot wordt en alle ‘oude’ kleding weer lekker zit!

Ik ben er nog lang niet, maar ga dit zeker volhouden! Lifesaver Danny B., maar ook Danny D en Murthel zijn echt een enorme steun en super motivators. Alle nodige kennis en ervaring is aanwezig en dat geeft veel vertrouwen!

Ook de sportschool Mike’s gym is een (h)eerlijke gym om bij te trainen. Alles is aanwezig, het is schoon en de mensen echt super relaxed! Ik heb hier eens een keer niet t gevoel dat iedereen je gelijk beoordeeld op je uiterlijk! Men komt hier om lekker te ‘knallen’ en heeft respect voor elkaar. Dat is ook niet overal hetzelfde…

Anyway, toch nog een lang verhaal maar wel eentje recht uit t hart ­čÖé

Morgen weer aan de bak en zal ik Danny B. gerust wel weer een aantal keer vervloeken, maar gepaard met een flinke dosis humor overleef ik ook die training weer en zal ik daarna weer dankbaar zijn voor zijn geduld met mij ­čśë

 

Laat een bericht achter

Comment Section

0 reacties op “Laura Kerkhoff

Plaats een reactie


*