Page content

Peter Bos

Peter Bos

Commercieel manager Uitzend-Detacheer en Payroll bureau

Ik ben een 40 jarige jongeman met best wel een verantwoordelijke en drukke baan waarin ik bijna altijd paraat voor andere mensen moet staan. Peter Bos

 Dit doe ik al 20 jaar met veel plezier en toewijding.Daarbij heb ik de zorg voor een beperkte dochter en vrouw.

Geen energie lichamelijk en geestelijk

De laatste jaren ben ik mijzelf een beetje voorbij gelopen, mede door me drukke werkzaamheden en de de tegenslagen wie ik in de laatste jaren heb mee moeten maken inzake gezondheidsproblemen bij me vrouw en dochter.

Na een tijdje twijfelen om weer eens iets aan sporten te gaan doen, dit omdat ik geen energie zowel lichamelijk en geestelijk meer voelde c.q. had ben ik via internet bij Delda sport terechtgekomen.

Ik heb in Oktober 2012 contact opgenomen en heb daar tot op de dag van vandaag geen moment spijt van.

De ontmoeting met Delda sport

Na een kennismakingsgesprek met Danny Delvers, waarbij ik toch enigszins onzeker naartoe ging, was na het gesprek voor mij de twijfel weggenomen, en wist ik hier wil ik 100% voor gaan.( Wat een fijne jongeman met een zeer luisterend oor voor jouw doelstelling en verwachtingen).

Ten eerste is voor mij het plezier weer terug , en geeft het mij een zeer voldaan gevoel als ik na een training met Danny weer terug de auto in stap.

Herboren en vol energie

Daarbij ervaar ik de trainingen met Danny als zeer professioneel en laat hij je op welk niveau je ook begint je beetje bij beetje groeien en ervaren hoe het kan zijn om lekker met sporten bezig te zijn.

Mede door Deldasports en Danny Delvers sport ik nu 3 tot 4 keer per week (krachttraining en kickboxen), en voel ik me als herboren zowel lichamelijk en geestelijk, na een zeer moeilijke in mijn leven.

Mijn advies voor de twijfelaars

Beste mensen ik kan jullie maar een ding aanraden bij enige twijfel, om weer iets aan jezelf te gaan doen bel Delda sport en ik weet zeker dat je na enige tijd zegt: ” Had ik dit maar jaren eerder gedaan.!!!!

Danny Delvers bedankt voor alle positiviteit en kracht die je me weer hebt teruggegeven na een moeilijke periode!!!!, en ik geloof dat sommige mensen gebeurtenissen je niet voor niets tegenkomt kruizen in je leven.

 

Laat een bericht achter

Comment Section

0 reacties op “Peter Bos

Plaats een reactie


*