Page content

Monique Heuver

Monique Heuver

Financiële administratie bij ING

Mijn naam is Monique Heuver, ben getrouwd met Ed en we hebben samen een zoon (Casper).

Nieuwsgierigheid contactsporten

Ik heb op 13 mei 2008 een “nieuwe” nier gekregen van Ed en toen de arts vertelde dat ik geen contactsporten mocht beoefenen, wekte dat juist mijn nieuwsgierigheid. Mijn energieniveau is erg hoog en deze moet ik dus ook kwijt (waarschijnlijk door de prednison).

Personal Training

Ik heb contact gezocht met Delda Sport en daar gaven ze me het advies om een paar keer een personal training te volgen, om zo te leren hoe je tegen een zak aan moet slaan en schoppen. De eerste keer was ik kapot, maar ja, de personal trainer geeft zoveel positieve feedback, dat je gewoon doorgaat tot je sterretjes ziet.

Zaktraining en hardlopen

Ik schop en sla nu zo’n drie keer in de week tegen een zak die op zolder hangt, echt heerlijk. Ook helpt het goed om mijn RSI-klachten in toom te houden. Verder loop ik nog twee keer in de week hard.

Bedankt Delda Sport!

De trainingen bij Delda Sport zijn heel goed. De personal trainer let goed op of je de technieken wel goed toepast. Ook de sportlocatie is erg mooi; heel veel sportapparatuur, voor ieder wat wils. Delda Sport, bedankt voor de lessen en de stimulans om door te gaan!

Laat een bericht achter