Page content

Frances

Frances

 

36 jaar – Moeder van 5 kinderen en werkzaam in de horeca

Ik werk in de horeca en eerlijk gezegd, gaat het er daar steeds vreemder aan toe. Op een gegeven moment voelde ik me niet eens meer veilig in m’n eigen zaak!

 

Zelfverzekerder

Ik had besloten om een privéles kickboksen te nemen. Helemaal leuk en fantastisch! Nooit geweten dat het in me zat om zo te kunnen stoten en trappen. Dat is nu bijna 2 jaar geleden en inmiddels heb ik mijn trainingen opgeschroefd naar 3x per week. Ik ben zelfverzekerder geworden en het feit dat de overtollige zwangerschapskilo’s weggewerkt zijn, is mooi meegenomen!

Begeleiding bij revalidatie

Les bij Delda Sport heeft mijn kijk op het hele kickbokscircuit zeker veranderd, ten goede wel te verstaan. Acht maanden geleden heb ik door een stom ongeluk mijn schouder op 2 plaatsen gebroken. Drie weken na de operatie ben ik weer voorzichtig begonnen met trainen onder begeleiding van een personal trainer, die direct mijn hele training aangepast heeft. Inmiddels ben ik zo goed als volledig hersteld en boks ik er weer op los, wat ik nooit had gekund zonder de begeleiding die ik heb gehad.

Drempelverlagend

Ook heb ik een personeelsuitje georganiseerd, een kickboks workshop. Behalve hilarische momenten, leverde het ook zeer enthousiaste en positieve reacties op van mijn personeel. Ik kan alleen maar zeggen, mocht je ooit een vechtsport overwegen, maar is de drempel nog te hoog voor je zoals ik had??? Gewoon Delda Sport bellen voor een afspraak en je zult zien, je bent na 2 lessen verslaafd!!!

Laat een bericht achter