Page content

Biba de Jongh

Biba de Jongh

Areamanager Sales bij Manpower

Mijn naam is Biba de Jongh, ik werk fulltime bij Manpower. Manpower is een wereldwijde uitzendorganisatie met zo’n 30.00 werknemers. In mijn functie stuur ik een team van 16 consultants aan die onze klanten in het gebied Noord Holland Noord bedienen met alle mogelijke innovatieve diensten en arbeidsoplossingen. Een verantwoordelijke en drukke baan dus.

Na mijn werk en in het weekend is het de hoogste tijd om even mijn hoofd leeg te maken en fysiek los te gaan op de gym! En dat kan op een geweldige manier bij de trainers van Delda sport. Deze ervaren personal trainers motiveren je op een geweldige manier om het uiterste uit jezelf te halen. Doordeweeks maak ik gebruik van de kickboxlessen en in het weekend van de bootcamplessen.

Ik heb inmiddels een goede conditie, ben afgevallen en mijn lichaam is strakker geworden.  Ik heb al veel mensen binnen mijn netwerk enthousiast gemaakt voor de lessen en inmiddels trainen ook zij met veel plezier bij Delda sport. Kortom ik kan iedereen aanraden om een keer een proefles te nemen. Het is echt geweldig om je doelstellingen te realiseren en de voldoening na iedere training te ervaren!

Just do it!

Laat een bericht achter

Comment Section

0 reacties op “Biba de Jongh

Plaats een reactie


*