Page content

Darryl – Personal Trainer

De eerste sportervaringen heeft Darryl opgedaan met Karate. Op zestienjarige leeftijd wordt hij door een vriend uitgenodigd om een Thai-boks training te volgen bij een sportschool in de buurt. Darryl is verkocht! Vanaf die dag had hij de smaak van het Thai-boksen te pakken. Darryl trainde vijf dagen per week voor een periode van niet minder dan acht jaar.

In die acht jaar heeft Darryl heel wat wedstrijden gevochten en gewonnen. Na deze intensieve periode heeft Darryl ook kennis gemaakt met het MMA en traint nu nog voor zichzelf zo een twee á drie keer per week.

Darryl is bezig zich te specialiseren tot Kickboks- en Personal Trainer. Met inmiddels ruim zestien jaar opgedane ervaring in de sport is Darryl een zeer ervaren sporter. Doordat hij de klappen van de zweep kent weet Darryl zijn klanten enorm te motiveren om alles uit zich zelf te halen.
Darryl is van mening dat sport leuk en ontspannend moet zijn, maar vooral effectief! Wanneer de trainingen effectief zijn geeft dat de klanten een prettig gevoel, zowel fysiek als mentaal. Dit gevoel zorgt voor vertrouwen en geeft je de energie om ermee door te gaan.
Graag laat Darryl ook u ervaren hoe leuk, ontspannend maar vooral ook doeltreffend trainen kan zijn. Hopelijk tot snel!

Laat een bericht achter