arrow_drop_up arrow_drop_down

In 8 weken tijd word jij fit en slank!

Razendsnel resultaat behalen met onze unieke modules 


Trainen bij ons in de studio of vanuit huis  

Laat mij zien hoe
20+
Jaar ervaring
407
transformaties
15
Gecertificeerde personal trainers

Bij Delda Sport weten ze altijd het beste uit mij te halen en mij te motiveren. De trainingen zijn afwisselend, inspirerend en nooit saai. En het resultaat altijd hetzelfde: de beste versie van mezelf.

Quinty Trustfull

Word jij in 8 weken super fit?

In 8 weken super fit worden? Dat klinkt als een droom. Al jaren volg je diëten. Je valt wat af, maar komt daarna net zo snel weer aan. Soms zelfs nog meer dan daarvoor. 

Blijvend afvallen is meer dan alleen een dieet volgen. Daarom zijn wij de 8 Weken Challenge gestart. En met daverend succes!

Dankzij onze geheime formule kun ook jij  in 8 weken verbluffende resultaten halen, trainen bij ons in de studio of gewoon vanuit huis .

Wij geven je zowel lichamelijk, mentaal als conditioneel een enorme boost. 


Ben jij klaar met:

 1. Weinig energie
 2. Vaak vermoeid
 3. Onzekerheid
 4. Niet tevreden met je gewicht
 5. Ongecontroleerde eetbuien
 6. Schaamte om in zwemkleding te lopen
 7. Te weinig/niet voor jezelf kunnen opkomen
 8. Weinig tijd voor jezelf
 9. Opgejaagd gevoel

De juiste tools om fit te worden

Samen met je personal trainer haal je alles uit de kast. Elke training weer haal je het beste in jezelf naar boven. 3 á 4 keer per week staat jouw personal trainer voor je klaar.

Sportieve ervaring is niet nodig, de training wordt afgestemd op jouw persoonlijke niveau en doelen 


Onze voedingsdeskundige maakt het plaatje compleet. Dankzij de tijdsdruk ga je extra gemotiveerd aan de slag. Wij stimuleren je om in korte tijd optimaal resultaat te behalen en deze ook daarna vol te houden.

  

Deze resultaten kun jij behalen:

 • Flink wat kilo's kwijt zijn
 • Meer energie hebben
 • Minder stress ervaren
 • Beter presteren op het werk
 • Zelfverzekerder zijn
 • Sterker zijn
 • Weerbaarder zijn (mentaal en lichamelijk)
 • Meer ontspanning ervaren
 • Plezier hebben in het sporten
 • Bikini of zwembroek ready zijn
 • Je gezonde leefstijl kunnen voortzetten!
Train al jaren bij Delda Sport, superleuke gasten

Mooie sportschool en top trainers! 

Train al jaren bij Delda Sport, superleuke gasten en top trainer. Dikke aanrader!


Ruud Feltkamp

Adviezen over gezonde voeding en rust

Het gaat bij Delda Sport niet alleen om sporten, maar om het totale pakket.

Je lichaam én geest. Adviezen over gezonde voeding en rust. Hoe te dealen met de stress in je dagelijks leven. Mijn baan als acteur is hectisch en onregelmatig, voor mij is het ook een stukje ontspanning. Ik werd op mijn gemak gesteld en voelde me direct veilig.

Everon Jackson Hooi

Acteur (GTST)

Ik train nu een jaar wekelijks bij Delda Sport
Ik train nu een jaar wekelijks bij Delda Sport en ben ontzettend blij. Ik word gemotiveerd, de trainer is ontzettend betrokken en hij haalt het beste uit je tijdens én buiten de lessen. Ik heb veel geleerd over voeding en naar mijn lichaam leren luisteren. Een personal trainer is het beste cadeau wat ik mezelf gegeven heb in de afgelopen jaren.


Raymond Klompsma 

Hoe maken wij jou in 8 weken fit & slank

Module 1:  Gezamenlijke intake

We starten de 8 Weken Challenge met een intake gesprek, hierbij zijn jouw persoonlijke coach en eigen voedingsdeskundige aanwezig. 

We bespreken je wensen en doelen, kijken naar je sportgeschiedenis, eventuele blessures en hoe je huidige conditionele staat is. Aan de hand hiervan stellen we de doelstellingen voor de komende 8 weken op. 

In verband met Corona houden we afstand van elkaar tijdens het intake gesprek of doen we deze online door middel van een videocall.

Module 2: Persoonlijk actieplan

Met de informatie uit het intake gesprek en de Inbody Scan maken we een actieplan, wat perfect aansluit bij jouw doelen. 

Je voedingsdeskundige maakt een voedingsplan, op basis van je gedrag, wensen en voorkeuren. Met dit plan word je fitter, strakker en sterker dan je ooit voor mogelijk hebt gehouden.

In verband met Corona houden we afstand van elkaar tijdens de meting.

Module 3: Bepaal je eigen dagen

Elke week krijg je van je coach de trainingen door die je moet doen voor die week.
Dit is jouw stok achter de deur.

De trainingen kunnen uitgevoerd worden op de dag en tijdstip die uitkomt, waardoor er altijd wel een geschikt moment te vinden is om te trainen.

 Zo blijf je mooi op schema

Module 4: Begeleidingsysteem via smartphone 

Je krijgt toegang tot ons professionele begeleidingssysteem. Hierin houden we je voortgang bij en wordt je begeleidt door de voedingsdeskundige, die kan meekijken en je van feedback voorzien.

Door dit systeem wordt je heel bewust van hoe je zelf de beste resultaten kunt behalen. Dit zorgt ervoor dat je straks, na de challenge, niet terug valt in je oude patroon.

Module 5: Je eigen (digitale) personal trainer + bokspaal

Je gaat aan de slag met jouw eigen personal trainer.  Wanneer je bij ons in de studio komt trainen deel je deze trainer met maximaal 7 andere deelnemers en ga je samen aan de slag.

Train je vanuit huis dan krijg je toegang tot ons online training platform waar alle trainingen staan die jij nodig hebt tijdens deze 8 weken challenge

De trainingen in de studio en de online trainingen bestaan uit een gedeelte kickboksen en een gedeelte spierversterkende oefeningen.

Wil je vanuit huis trainen dan krijg je hier ook een eigen professionele bokspaal bij, waardoor je je eigen homegym hebt en klaar bent voor de 8 weken challenge.
 

De trainingen zijn samengesteld voor beginners en gevorderden, dus het maakt niet uit op welk niveau jij je bevindt, je kunt altijd mee doen met de trainingen.

Module 6: Nazorg Traject

Dankzij ons speciale nazorg programma worden er spectaculaire resultaten behaald door de deelnemers van de 8 Weken Challenge. Uiteraard verschillen de resultaten van persoon tot persoon. Wilskracht helpt je het beste uit jezelf te halen en wij ondersteunen je daarin.


Na de Challenge mag je een jaar lang op onze hulp rekenen. We zorgen ervoor dat je de opgebouwde resultaten behoudt en verder gaat met je gezonde levensstijl.

De 8 weken challenge sloeg aan!Trainingsdagen + tijden

Lesrooster Studio Edition

Maandag 9:00-10:00

Maandag 19:00-20:00

Dinsdag 19:00-20:00

Woensdag 9:00-10:00

Woensdag 18:00-19:00

Donderdag 9:00-10:00

Donderdag 20:30-21:30

Vrijdag 19:00-20:00

Zaterdag 10:30-11:30

Zondag 11:00-12:00


Lesrooster Online Zoom Trainingen

Maandag 8:30-9:00

Dinsdag 9:00-9:30

Dinsdag 20:30-21:00

Woensdag 10:00-10:30

Woensdag 21:00-21:30

Donderdag 9:15-9:45

Donderdag 20:00-20:30

Vrijdag 9:30-10:00

Zaterdag 10:15-10:45

Zondag 10:00-10:30

Overtuigd? Doe met ons mee!

Schrijf je in en wij nemen contact met je op om alle informatie van de challenge door te nemen. We plannen samen een intake en stellen een actieplan op waarmee we de komende 8 weken samen aan de slag gaan.


Heb je vriendinnen die van een uitdaging houden?

Train samen en motiveer elkaar!


Nog 18 plekken beschikbaar !

Ik wil meer info >> 

Behaal jij ook de resultaten van de 8 weken challenge?

Met ons nazorg traject pak je door!

Na de challenge bevat jij

Een fitter lichaam

Meer spiermassa

Afname van vet

Mentale gezondheid

Minder stress

Meer energie

Meer plezier in sporten

Beter slaappatroon

Met een conditie van een slak ben ik gestart bij Delda Sport met de 8 weken challenge


Wat een leuke periode en wat een leuke trainers!

Ik vond de variatie van verschillende trainers echt te gek, doordat elke les anders was, was elke les een  les om naar uit te kijken. 


Wat erg fijn was, is dat ik na 4 weken bij de tussentijdse meting al resultaat had, 3 kg afgevallen en 5 cm buikomvang kwijt.


Ik slaap beter en voel mij zelfverzekerder dan ooit.


Bedankt Delda Sport!

Marie 37 jaar, directiesecretaresse

Ik denk dat ik alle diëten en afslankprogramma's al heb geprobeerd voordat ik meedeed aan de challenge van Delda Sport, maar nog niet eerder had ik zulke goede resultaten als met dit 8 weken programma.


Wat ik vooral erg goed vind aan dit programma is dat je heel bewust wordt van je voeding en dat ik door de trainingen en resultaten sporten weer leuk ben gaan vinden.  


Wat ik echt niet had verwacht is dat ik kickboksen zo ontzettend leuk ben gaan vinden, echt een geweldige sport, waardoor ik mij nu echt fit voel.

Ik kan het een ieder aanraden!

Hanna 39 jaar, Ondernemer 

Door blessures uit het verleden was ik steeds minder gaan sporten en kilo's aangekomen.


Ik was op zoek naar een programma die mij even een flinke duw in de rug kon geven om vervolgens zelf weer door te pakken.  


Dankzij de 8 weken challenge  heb ik gezien dat het mogelijk is om goede resultaten te behalen, zolang je er maar voor gaat! Nu een jaar verder ben ik 12 kg kwijtgeraakt en voel ik mij weer fitter en zelfverzekerder. 

Zonder de challenge zat ik nog steeds met een zak chips op de bank!


Wesley 28 jaar, Taxichaffeur

Ik ben erg blij met de trainingen!
De personal trainers geven leuke, afwisselende trainingen. Op die manier wordt het niet saai. Ze zorgen ervoor dat je de oefeningen op de juiste manier uitvoert, houden rekening met het niveau waarop je traint, weten je te motiveren en geven advies indien nodig. Ik ben erg blij met de trainingen!

Merel Rikveld 


Account Director Entertainment bij MTV Networks

Ik kan het iedereen aanraden. 
Na mijn drukke en verantwoordelijke baan kan ik heerlijk mijn hoofd leegmaken en fysiek losgaan bij Delda Sport. De ervaren personal trainers motiveren je op een geweldige manier om het uiterste uit jezelf te halen. Ik heb nu een goede conditie, ben afgevallen en mijn lichaam is strakker. Ik kan het iedereen aanraden. 

Biba de Jongh


Areamanager Sales bij Manpower


 Ik vind het zo leuk, dat ik wel 3x per week train.

In mijn werk in de horeca voelde ik me niet meer zo veilig, dus besloot ik bij Delda Sport te gaan trainen. Ik vind het zo leuk, dat ik wel 3x per week train. Bovendien ben ik zelfverzekerder geworden en ben ik mijn overtollige zwangerschapskilo's kwijtgeraakt! 

Je zult zien, na 2 lessen ben je verslaafd!

Frances


Moeder van 5 en horecamedewerkerNog 18 plekken over voor de Challenge

De inschrijvingen gaan hard, dus wees er op tijd bij!

00
dagen
00
uren
00
minuten
00
seconden

Kijk welk pakket bij jou past!

Zoom Silver Edition

197,-
147,-
€ 50,- korting
 • Gepersonaliseerd programma
 • Online omgeving met verschillende training video's
 • Dagelijks 1 tot 2 live lessen online 
 • Cardio- en spierversterkende oefeningen
Meest gekozen

Zoom Gold Edition

497,-
347,-
Hoogste korting van € 150,- ‚Äč
 • Gepersonaliseerd programma
 • Online omgeving met verschillende training video's
 • Dagelijks 1 tot 2 live lessen online
 • 3x InBody Scan
 • Uniek voedingsplan op maat gemaakt
 • Toegang tot virtueel voedingsprogramma
 • Cardio- en spierversterkende oefeningen
 • Persoonlijke begeleiding van (voeding)scoach 
 • Nazorgtraject 12 maanden
 • Voedingssupplementen: afvallen

At Home Edition

697,-
647,-
€ 50,- korting
 • Gepersonaliseerd programma
 • Online omgeving met verschillende training video's
 • Dagelijks 1 tot 2 live lessen online
 • 3x InBody Scan
 • Uniek voedingsplan op maat gemaakt
 • Toegang tot virtueel voedingsprogramma
 • Cardio- en spierversterkende oefeningen
 • Persoonlijke begeleiding van (voeding)scoach
 • Nazorgtraject 12 maanden
 • Voedingssupplementen: afvallen
 • Kickboksen: bokspaal 8 weken in bruikleen 

Studio Edition

(op locatie)

697,-

627,-
€ 70,- korting
 • Gepersonaliseerd programma
 • Dagelijks 1 tot 2 live trainingen op locatie
 • Online omgeving voor extra thuis training
 • 3x InBody Scan
 • Toegang tot virtueel voedingsprogramma
 • Cardio- en spierversterkende oefeningen
 • Persoonlijke begeleiding van (voeding)scoach 
 • Nazorgtraject 12 maanden
 • Voedingssupplementen: afvallen
 • Kickboksen: Op locatie in Landsmeer

100% Tevredenheid garantie

Wij zijn zo overtuigd van de kracht van de 8 weken challenge, dat wij jou een 100% niet goed-geld terug garantie geven. Volg jij het programma precies volgens onze richtlijnen en behaal je geen resultaat, dan krijg jij van ons je geld terug! 


Wil jij dit resultaat ook op de helft van de Challenge? 

Wij gebruiken cookies