Page content

Boksen Amsterdam

Boksen Amsterdam

Boksen Amsterdam? Wilt u boksen bij een sportschool in de buurt van Amsterdam? Delda Sport is gunstig gelegen aan het randje van Amsterdam en geeft bokslessen met privé-trainers en kleine groepslessen (Small Group Training).

 

Voordelen van boksen Amsterdam

Boksen is een sport, waarbij men razendsnel afvalt en spiermassa opbouwt. Bij Delda Sport gaat u werken met een personal trainer die u binnen een paar lessen alle bokstechnieken leert.

Bokstraining is heerlijk als workout voor een gezond en fit lichaam, maar buiten dat is het ook de perfecte sport om alle dagelijkse problemen even te vergeten.

Veel mensen volgen bokslessen omdat het een uitlaatklep is en ook tegelijkertijd werkt aan je zelfverdediging en een gezond lichaam.

Mannen en vrouwen

De bokslessen zijn zowel voor mannen als vrouwen. Het voordeel van boksen bij Delda sport Amsterdam is dat je persoonlijke aadacht hebt, omdat je met een personal trainer werkt of een personal trainer deelt in een small group.

Binnen 1 les staat u al een aardig potje te boksen! De trainingen zijn voor beginners. De meeste mensen die bij ons komen hebben totaal geen ervaring en vinden het zelfs een beetje eng om te beginnen.

Na de eerste 5 minuten is deze angst omgezet in plezier, want boksen is nou eenmaal erg leuk. Veiligheid staat bij ons voorop, dus men hoeft niet bang te zijn dat ze de gym verlaten met een blauw oog. Wij geven de trainingen in een professionele gym die het Fight Right Keurmerk met zich meedraagt. Bij ons bent u verzekerd van een blessurevrije bokstraining!

Proefles boksen in Amsterdam

Wilt u een proefles boksen bij onze sportschool in Amsterdam?

Neem dan contact met ons op via ons contactformulier of bel met 06-24341188.

Boksen Amsterdam

Boksen in Amsterdam met ervaren trainers. Sporten met plezier!

 

 

Laat een bericht achter