Kickboks Masters leer kickboksen thuis

Kickboks technieken razendsnel aanleren?

De kickboks-cursus voor elke beginner

Ja, ik wil leren kickboksen binnen 24 uur!


kickbokstechniekenaanleren

26

jaar kickboks ervaring

1610

tevreden gebruikers

100%

resultaat
Danny Delvers Personal Trainer Kickboks Masters

Leer op jouw eigen tempo alle kickbokstechnieken

Mijn naam is Danny Delvers. Ik deel mijn 26 jaar aan kickbokskennis heel graag met jou! Deze sport kan life-changing zijn en dat is wat ik jou wil laten ervaren. En misschien nog wel het leukste, je word fit met een glimlach. 

Ik heb vanaf het begin met de grootste kickboksers van deze aardbol mogen trainen, namen als Badr Hari, Melvin Manhoef, Gokhan Saki, Joerie Mes, Murthel Groenhart, Allistair Overeem en vele andere heb ik eindeloze trainingen mee gedeeld.:


Wanneer is dit perfect voor jou?

 • Fit worden in de huiskamer 
 • Niet naar een overvolle sportschool gaan 

Met alle gedetailleerd video's leer ik jou stap voor stap hoe je moet storen en trappen. 


 Binnen 24 uur leer je alle kickboks technieken die vele kickboks kampioenen ook gebruiken!

Voordelen van de kickboks cursus:

 • Alle kickbokstechnieken binnen 24 uur aanleren/verbeteren;
 • Verbeter je techniek direct thuis, zonder pottekijkers;
 • Geschikt voor beginners en gevorderden;
 • Heldere instructie video’s;
 • Flink wat calorieën verbranden met kickboksen


Start vandaag nog met dit programma
Leer kickboksen van de Kickboks Masters

Wat krijg je allemaal?

Met dit online programma leer je exact de technieken die ik de leerlingen in mijn studio ook leer. Gewoon vanuit huis, wanneer je maar wilt. Ideaal, want met een juiste techniek houd je de kans op blessures klein en wordt deeffectiviteit van je trappen en stoten vele malen groter.

Zo word je binnen no-time een ware Kickboks Champ!


De voordelen van het Basistechnieken Kickboksen Programma:

 • Leren kickboksen in je eigen woonkamer of trainingsruimte
 • Razendsnel de juiste techniek in het kickboksen onder de knie krijgen
 • Directe stoten, hoekstoten, opstoten, lowkicks, highkicks, afhouders en meer... 
 • Alle belangrijkste technieken komen aan bod
 • Geen noodzaak meer voor een eigen trainer, met onze virtuele trainingsvideo's
 • De mogelijkheid om oefeningen te herhalen, zo vaak jij wilt
 • Alle tijd om jouw eigen techniek tot in de puntjes te perfectioneren
 • De snelste weg om een echte Kickboks Champ te worden!

Dit is wat jij krijgt!

Direct toegang tot de Online Cursus >>

Dankzij deze online kickboks cursus heb ik mijn technieken supersnel verfijnd. Ik kwam er zelfs achter dat ik sommige technieken niet helemaal goed had aangeleerd. Super programma en 100% de investering waard!Youri B, Deventer

Ik wilde graag beginnen met kickboksen, maar het idee van zonder enige kennis een groepsles instappen, stond me enorm tegen. Met Kickboks Baas binnen 24 uur heb ik de basis van het kickboksen geleerd. Zo kon ik meteen instromen binnen mijn - nu vaste - kickboksgroepstraining.

Hanna S, Amsterdam

Ik volgde al een tijdje groepslessen bij een kickboksschool bij mij uit de buurt. Heel leuk, maar het leren van de juiste techniek duurde erg lang. De cursus Kickboks Baas binnen 24 uur heeft dit proces voor mij in een stroomversnelling gezet.

Nu ik de basis beter onder de knie heb, wordt het sparren zoveel leuker!

Jan V, Groningen

Dit ontvang je bij deze cursus

14 modules om alle kickboks technieken te leren

Kickboks Masters is dé online training waarmee je in korte tijd de belangrijkste kickbokstechnieken aanleert en/of perfectioneert. Je profiteert van ruim 20 jaar kickbokservaring, samengebundeld in één platform. Hier leer je kickboksen, zoals alleen de beste het doen. 

Van wie kun je beter leren kickboksen, dan van de toppers op wereldniveau.

De training is opgedeeld in 14 modules, waarin alle belangrijke technieken aan bod komen. Elke techniek wordt duidelijk uitgelegd in praktische instructie video's. Hierbij hou ik uiteraard rekening met veel voorkomende fouten, zodat blessures voorkomen worden.

De volgende technieken komen aan bod:

 • Module 1: Basishouding / gevechtshouding
 • Module 2: Directe stoten
 • Module 3: Hoekstoten
 • Module 4: Opstoten
 • Module 5: Lichaamstoten
 • Module 6: Lowkicks
 • Module 7: Trappen in het lichaam
 • Module 8: Trappen naar het hoofd
 • Module 9: Afhoudtrappen
 • Module 10: Knietechnieken
 • Module 11: Blokken lowkicks + counter
 • Module 12: Blokken trap in het lichaam
 • Module 13: Voorbeeld combinaties
 • Module 14: ontwijktechnieken van trapaanval
kickbokstechniekenaanleren

Elke module bevat uitleg video’s

Elke module bevat super effectieve uitleg, gebaseerd op 25 jaar ervaring. De video’s bevatten instructies die je exact de uitvoering van elke kickbokstechniek laten zien.

Ik leg jou alles uit in Jip en Janneke taal, dus geen moeilijk gedoe waar jij niks van snapt.

Leer je snel, dan kun je alle technieken razendsnel doorlopen. Vind je sommige technieken lastig, dan kijk je de video gewoon nog een keer terug, net zo vaak als je wilt.

25 jaar kickboks ervaring
in 1 cursus

De inhoud van Kickboks Masters is door mij persoonlijk samengesteld en uitgelegd. Op mijn 15e begon ik met kickboksen. Jarenlang trainde ik met kickboksers van wereldniveau, zoals:

 • Badr Hari
 • Melvin Manhoef
 • Joerie Mes
 • Alistair Overeem
 • Gökhan Saki en vele andere;

Je leert dus professionele technieken, zoals alleen de besten die hanteren.

Ik leer je persoonlijk kickboksen, alsof je naast me in de gym staat. 


Speerpunten van Danny Delvers

 • Trainer v/d Sterren oa: Quinty Trustfull, Ron Boszhard, Ruud Feltkamp, Everon Jackson Hooi;
 • Gezien bij: Editie NL, RTL Boulevard, RTL Late Night, Koffietijd;
 • Meer dan 25 jaar ervaring als kickbokstrainer;

Resultaten van mensen die kickboksen

Gratis toegang tot onze app ( + community)

Gratis toegang tot kickboks community

Gratis toegang tot kickboks app

Dit is hét moment om te starten!

kickbokstechniekenaanleren
€ 47,--
Nu slechts €16,70

Gaan wij samen aan de slag?

Ga direct aan de slag en start direct met de cursus op jouw smartphone, tablet of pc met onze handige App.

Klaar om fit te worden op jouw niveau?

kickbokstechniekenaanleren

100% tevredenheidsgarantie!

Ik geloof zo in dit programma dat ik een 30 dagen niet-goed-geld-terug garantie hanteer. Heb je het programma aangeschaft, maar geeft het je niet de basis en verfijning in de technieken waarop je had gehoopt, dan stort ik zonder problemen het aankoopbedrag aan je terug.

Tevredenheidsgarantie Kickboks Masters