arrow_drop_up arrow_drop_down
15 november 2019 
in Nieuws

Goedkoopste Tesla met gratis km´s

Ben jij op zoek naar een Tesla met gratis km’s?  Nu kun je heel goedkoop Tesla rijden doordat je er gratis 1500 kilometer bij krijgt. Dat kan met de referral code van Delda Sport db19394, waardoor je je auto gratis kunt superchargen.

Elektrisch rijden: milieubewust, comfortabel en voordelig

Autorijden is vervuilend, een normale verbrandingsmotor stoot CO2 uit. De Tesla heeft geen verbrandingsmotor meer, hij rijdt volledig op elektriciteit. Daarmee voorkom je dus een hoop uitstoot.

Het rijden in een auto met elektromotor is tegenwoordig heel comfortabel. Je kunt lange afstanden achter elkaar rijden (ruim 500 kilometer) voor je weer moet opladen. Elektromotoren zijn stil en zorgen voor een vloeiende, prettige rij-ervaring.

Tesla-Gratiskilometers-goedkoop

En voor ondernemers is het nu ook economisch erg aantrekkelijk om een Tesla aan te schaffen. De bijtelling is in 2019 nog 4%, maar in 2020 wordt dit 8%. Maak daarnaast gebruik van de 1500 gratis kilometers via de referral code van Delda Sport, daarmee wordt het wel heel voordelig om Tesla te rijden.

Goedkoop rijden met gratis kilometers

Delda Sport kan nu gratis 1500 kilometer weggeven met onderstaande code db19394, omdat we zijn gaan samenwerken met Tesla. Dat betekent dat je, als je weer moet opladen bij een supercharge station, je dit gratis kunt doen totdat je aan 1500 kilometer zit.

Het aanbod geldt voor elke nieuwe Tesla, of je deze nu koopt of gaat leasen. Het geldt alleen niet voor de Model Y, maar wel voor de model X, Model S en de Model 3.

Wat de actie nog interessanter maakt, is dat je zelf als koper ook een referral code krijgt. Deze mag jij weer doorgeven aan andere geïnteresseerden. Op het moment dat ze de code gebruiken, krijg je weer 1500 gratis kilometers.

GoedkoopsteTesla-rijden-voordelig

Deze worden toegevoegd aan je eerdere gratis kilometers. Voor je het weet kun je dus gratis blijven rijden! Je moet je kilometers echter wel opmaken binnen 6 maanden na ontvangst. Maar het is natuurlijk alleen maar leuk om in je nieuwe Tesla te rijden, dus dat lukt vast.

Naast het feit dat je je auto gratis kunt opladen, omvat de actie ook een loterij waar je automatisch aan meedoet. Je maakt daarbij kans op een Tesla Roadster of een Model Y. Je krijgt er de handtekeningen van Elon Musk en Frans von Holzhausen (Ontwerper van Tesla) bij.

Waarom Tesla rijden als ondernemer?

De meeste ondernemers zitten veel op de weg. Omdat je veel kilometers maakt is de aanschaf van een Tesla een goed idee. Het is een comfortabele en representatieve auto, waarmee je nu ook nog eens heel voordelig kunt gaan rijden.

Bij Delda Sport trainen veel ondernemers, daarom mogen wij je onze voordelige referral code aanbieden, waarmee je gratis 1500 kilometer kunt rijden.

Of je nu gaat kopen of leasen, de code is in beide gevallen te gebruiken. Schaf je je Tesla aan (of lease je hem) via de website, vul de code dan in het juiste veld in. Ga je naar een winkel, geef de code dan door aan een medewerker. De gratis kilometers worden gelijk op je account gezet.

Wie meerdere Tesla’s heeft kan ook gebruik maken van de actie. Als de auto’s allemaal op je account staan, kan elke Tesla die je hebt superchargen en de gratis kilometers krijgen.

Meer weten over de actie? Bekijk hieronder het filmpje.

Zakelijk of privé, de Tesla is een geweldige auto om te rijden: comfortabel, veilig en snel. Opladen kost je nauwelijks nog extra tijd. Binnen 30 minuten is de batterij alweer tot 80% opgeladen. In zo’n kleine pauze heb je tijd voor een koffie en een koekje en je kunt de weg weer op.

Gebruik de referral code van Delda Sport, en profiteer van 1500 kilometer gratis rijden!

Gebruik de referral code: https://ts.la/db19394

Over de schrijver
Reactie plaatsen

Wij gebruiken cookies